opolin Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 witam wszystkich kolegów mam nadzieje ze nie bylo takiego tematu mam zamiar kupic sobie glosniki do komputera maja sluzyc do grania i ogladania filmow i sluchania muzy musza miec wpadajace w ucho basy i wogole dobry dzwiek mam kolo 400 zl mozna cos kupic za tyle kasy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Niedawno był identyczny temat. Za tą cenę to Creative 5300 (5.1) lub Creative I-Trigute (2.1) (nie wiem dokładnie jak się to pisze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 jak byl o zestawach do kompa to przepraszam:) hmm a cos jeszcze ?? mozna dostac ?? czy tylko to moze jakis link jesli mozna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...