NoTek Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Witam, do rzeczy: Posiadam so:windows xp sp3 PRO. Dzisiaj podczas twardego restartu (z powodu zwichy przy wgrywaniu wtyczek VST i VSTi) komputerek wywalił mi 2 wiadomości przy starcie: Brak BOOT.INI start z C:/windows i błąd otwarcia pliku C:/windows/system32/ntoskrnl.exe zainstaluj plik ponownie (czy cos na ten wzór) załadowałem konsolke odzyskiwania systemu windows, najpierw bootfix, potem expand f:\i386\ntoskrnl.ex_C:\windows\system32 i bardzo sie zdziwilem gdy otrzymalem komunikat "Odmowa dostępu" niezrażony niepowodzeniem wrzuciłem pliczek na dyskietke, powtórzyłem operacje z "A:\" efekt identyczny. Postanowiłem więc że wejde w folder system32 i ręcznie wrzuce plik z dyskietki, plik sie skopiował, ale bez skutku problem dalej taki sam. Czy wy, drodzy użytkownicy purepc macie jakiś pomysł ? btw. używam oryginalnych sterowników S-ATA Seagate ;) Pozdrawiam gorąco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) A chkdsk ? Instalator wogóle widzi C: ? Edytowane 17 Października 2009 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoTek Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 A chkdsk ? Instalator wogóle widzi C: ? tak winda widzi dysk, bo gdy chce od nowa zainstalowac windowsa wyswietla mi wszystkie 3 partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...