NoTek Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Witam, do rzeczy: Posiadam so:windows xp sp3 PRO. Dzisiaj podczas twardego restartu (z powodu zwichy przy wgrywaniu wtyczek VST i VSTi) komputerek wywalił mi 2 wiadomości przy starcie: Brak BOOT.INI start z C:/windows i błąd otwarcia pliku C:/windows/system32/ntoskrnl.exe zainstaluj plik ponownie (czy cos na ten wzór) załadowałem konsolke odzyskiwania systemu windows, najpierw bootfix, potem expand f:\i386\ntoskrnl.ex_C:\windows\system32 i bardzo sie zdziwilem gdy otrzymalem komunikat "Odmowa dostępu" niezrażony niepowodzeniem wrzuciłem pliczek na dyskietke, powtórzyłem operacje z "A:\" efekt identyczny. Postanowiłem więc że wejde w folder system32 i ręcznie wrzuce plik z dyskietki, plik sie skopiował, ale bez skutku problem dalej taki sam. Czy wy, drodzy użytkownicy purepc macie jakiś pomysł ? btw. używam oryginalnych sterowników S-ATA Seagate ;) Pozdrawiam gorąco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) A chkdsk ? Instalator wogóle widzi C: ? Edytowane 17 Października 2009 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoTek Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Aquarium napisał(a): A chkdsk ? Instalator wogóle widzi C: ? tak winda widzi dysk, bo gdy chce od nowa zainstalowac windowsa wyswietla mi wszystkie 3 partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...