MalcolmX Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Witam, czy ktoś może mi pomóc z problemem jakim jest odczytanie karty MS Pro Duo Magic Gate 1 GB, firmy san disk w czytniki laptopa? czytnik ma obsługiwać te karty, jednak po włożeniu jej (które jest dość kłopotliwe zresztą) system wydaje dźwięk wykrycia nowego urządzenia, w mój komputer nawet widać ikone urządzenia z logiem Pro Duo, jednak po próbie wejścia do niej otrzymuje komunikat o tym że nie można odczytać karty. Karta jest sprawna, używam jej w aparacie, po podłączeniu aparatu przez kabel wszystko jest ok. Nie jest również zablokowana w żaden znany mi sposób więc wtf ? Czytniki poinstalowane itp, na lapku jest Vista SP2, na innym lapku z Vista Sp1 też jest problem, tam w ogóle nie widzi karty więc wtf x2 ? pls assist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zgraj z niej wszystko co masz i sprobuj sformatowac przez kompa O ile sie da... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...