Skocz do zawartości
Gość mako222

Mp3~150-200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tak jak w temacie. Doradźcie w wyborze. Słyszałem, że dobrymi odtwarzaczami są iriver oraz iaudio :) Dobrze by było gdyby grajek miał jakieś porządne słuchawki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Tak jak w temacie. Doradźcie w wyborze. Słyszałem, że dobrymi odtwarzaczami są iriver oraz iaudio :) Dobrze by było gdyby grajek miał jakieś porządne słuchawki ;)

Iriver T60 2g albo 4gb - w zaleznosci ile potrzebujesz.

SanDisk Sansa Clip 2/4/8gb - trochę tańszy ale tez dobry.

Jedyny minus tego irivera to moim zdaniem fakt ze nie odtwarza flac-ów. Od creativów/pentagramów itd trzymaj się z daleka ;] Co do słuchawek to nie licz na to ze standardowe słuchawki dodawane do mp3 są dobre - 99% playerów ma dodawane gó** o nie słuchawki, nawet iriver.

I nastaw się już na starcie, psychicznie i finansowo, na to, że żaden odtwarzacz nie zagra ci dobrze jak bedziesz mial kiepskie słuchawki, bądź takie które się z nim nie zgrywają.

Jeżeli naprawde zalezy ci na dobrym dźwięku to dorzuć do tego jeszcze koszt słuchawek. Popatrz na forach np. mp3store jakie słuchawki sa polecane, ( t60->JBL 220, Clip - tutaj niewiem ) czy odpowiadaja ci bardziej douszne czy pchełki. Jest to rzecz bardzo ważna, a nawet nie wiem czy wazniejsza od samego mp3. Zeby ci to uzmysłowić powiedzmy że kupiłeś ferrari z silnikiem 1.6.... jeździć będzie, ale to juz nie to samo :lol:

Poza tym mało osób wie, że do mp3 dobiera sie odpowiednie słuchawki, albo na odwrót, jak juz masz konkretne sluchawki za np. 200/300zł to szukasz mp3 który się z nimi zgrywa - to w przypadku gdybyś mial juz jakieś porządne 'piszczałki' :wink:

EDIT:

Tak poza tematem, to chyba nie ten dział wybrałeś... B-)

Edytowane przez SinRock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...