BuMeL Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Się umawiali dwa tygodnie a w końcu musiałem polewać sam sobie :/ Dopadło mi się dwóch braciszków PII 965 BE a że nowa dostawa LN2 była to zachciało mi się pokręcić. Po szybkiej selekcji 50/50 posadziłem jednego na dobre i tak się porobiło. WR nie ma bo nie ale przynajmniej była dobra zabawa, przy 32M ssało azot jak menel na kacu, ledwo nadążałem polewać ;) Ramy dały strasznie w kość ale miałem mieć Tridenty tylko coś nie dojechały. GA-MA790FXT-UD5P - coś mi się ostatnio przypadły do gustu PC Power&Cooling Silencer 910W - prawie jak elektrownia wiatrowa Patriot G-Series 1600MHz CL7 DDR3 - no comment ale ktoś dał ciała i nie było lepszych AMD Phenom II 965 BE - król wieczoru A i Vista bez tłikuf bo nie było czasu :/ A tu małe conieco od Wielkiego Brata Mario, który jak zawsze dbał o dobrą zabawę : Płytę i klocki jak zwykle wypożyczyła firma Komputronik: Podziękowania dla Krzysztofa Gryki z SOSpc za zasilator i ramy Podziękowania dla Culmena za LN2 oraz Pablopawel za kontener. Na dziś wystarczy ;) kolejna porcja azotu za miesiąc więc pewnie znów się coś ukręci ;) Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez BuMeL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 gratki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Spojrzenie Mario bezcenne :) a gdzie był dziadek Racuch ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Dziadzia wpadł na godzinkę, pomarudził i pojechał, potem jeszcze chwilę pomarudził na gg i zniknął w kierunku nieznanym .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 dałeś radę Bumelku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Bardzo ładnie aby tak dalej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 nice :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Co to za kartka o RMA na ścianie i pełno jakiś naklejek? Gdzie Ty to kręciłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 IMO lepsza rurka by się Wam przydała - nie chcecie czegoś? ;p Tak w ogóle, to ja bym poszedł raczej w kierunku p4/celeron 65 nm + commando + ln2 = kupa punktów do dostania, szczególnie global. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Co to za kartka o RMA na ścianie i pełno jakiś naklejek? Gdzie Ty to kręciłeś? U mnie w serwisie ;) Powiedzmy, że lokal też pożyczam od Komputronika :twisted: IMO lepsza rurka by się Wam przydała - nie chcecie czegoś? ;p Przydałaby się przydała, na tym tuleju jeszcze -170 nie wdziałem. Wszystki pięknie ładnie, sprzęt jest zawsze, azotu hektolitry ale czasu nigdy na nic. Każdy się chętnie umawia ale jak widać wyszło na to, że wczoraj siedziałem sam. Takie życie ;) Edytowane 18 Października 2009 przez BuMeL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Szykuje się może następne OC z LN2? Ja bym ci chętnie potowarzyszył jak byś pozwolił, ale niestety nie mam czym dojechać a do Białegostoku to trochę mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Przydałaby się przydała, na tym tuleju jeszcze -170 nie wdziałem. Zmien termometr/sonde, a nie kontener ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zmien termometr/sonde, a nie kontener ;] No i miał rację. Utopiłem badziewie na żywca w azocie i max 170 :/ polecicie coś w rozsądnych pieniądzach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Mój -176c pokazywał w azocie, a mam ten sam. Do wyboru masz albo CHY 502 (ten co ma ryba) albo Voltcraft K102 - oba do kupienia w PL za ~300 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 W zestawie z CHY 502 jest sonda, która nie pokazuje mniej niż -170. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Dobra ... jest szansa zmienić obecną sondę dla CHY 700 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 W zestawie z CHY 502 jest sonda, która nie pokazuje mniej niż -170. Jak to nie? Trzy takie zestawy kupilem i dziala. Nawet raz pol roku temu z CHY700 wyciagnelem czujke i z CHY502 pokazywala -192. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 No to ja jakąś lewą dostałem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Odkopuję, ale nurtuje mnie jedno pytanie. Dlaczego NB ma stockowe takty? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ależ bardzo proszę, skilla zdobywa się z czasem ;) ale już wiem, że sporo by to pomogło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Jak to nie? Trzy takie zestawy kupilem i dziala. Nawet raz pol roku temu z CHY700 wyciagnelem czujke i z CHY502 pokazywala -192.potwierdzam .. bylem u ryby jak 2 termometry przyszly .. wszystkie 4 czujki wrzucone do dewara pokazywaly miedzy -192* a 194* zdaje sie ze rybek robil fotasa a co do tematu .... to fajnie ze ktos sie zaczyna coraz czesciej bawic LN2 ;] Edytowane 6 Stycznia 2010 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Trza coś z tym robić, jak nie to wyparuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Trza coś z tym robić, jak nie to wyparuje :Pa co wy w komputroniku z tym LN2 robicie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Ciiiii ! opanowujemy świat :D Edzia. Dobra, zamawialiśmy sobie do drinków z palemką na lato bo Racuch mówił, że to kręci panienki, jak nie wypaliło to Pablo przyniósł kontener i powiedział: "Panowie, spadła na mnie jak grom wizja, we śnie głębokim i mokrym. Widziałem w tym śnie, jak robimy WR na hwbot ... " ... i tak zostało ;) Edytowane 6 Stycznia 2010 przez BuMeL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dobra, zamawialiśmy sobie do drinków z palemką na lato bo Racuch mówił, że to kręci panienki, Co z Ciebie za kumpel jak mnie nie zaprosisz na nie? :sad: ....we śnie głębokim i mokrym.... Sugerujesz kłopoty nocne? :wink: ....Widziałem w tym śnie... Jak bedziesz pił wiecej soczków odemnie to nie tylko sen bedzie lepszy ale nawet odpalenie kompa bedzie graniczyło z cudem ;) ...jak robimy WR na hwbot ... " ... i tak zostało ;) mam nadzieje ze wyraz robimy zmieni czas robimy > zrobiliśmy a literki WR liczbe WR > WRy ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 przy ostatnim LN2 piłem soczek od Ciebie, o czym się nawet pochwaliłem ;p normalnie film przewijał się płynnie a komp kręcił wokoło hehe azot lał gdzie chciał i było wesoło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...