abrams Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Witam. Od niedawna stałem się posiadaczem płyty głównej DTK prm-00811-E1 http://www.motherboard.cz/mb/dtk/PRM-0081IE1.htm Moje pytanie to jakie procesory MAX podejdą pod tą płytę ?? Edytowane 17 Października 2009 przez abrams Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 wydaje mi się że nawet tualatin powinien pójść na zmodowanej przejściówce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 a dokładniej jaki tualatin ?? albo jakie tualatiny.. ??:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan666 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Na oko bez modowania to widzę tylko pentium 3 800 MHz Slot1 lub na przejściówce coś więcej jakiś Pentium 3 1Ghz Coppermine/Tulatin :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 a coś w dualu ?? co może pracować?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...