Maniakalny Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam Czy za pomoca przejsciowki display port -> dvi bede mogl uruchomic eyefinity na 3 monitorach ze zlaczem dvi ? na takiej, NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Znalazlem info ze da rade to uruchomic przejscowka dp->vga. Inne pytanie sie urodzilo , mam wizje na glowny monitor 26 cali i 2 boczne 19 cali, ale wyczytalem tez cos ze mozna laczyc jedynie identyczne monitory- czy to prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) A na moje pytanie ktos zna odpowiedz - ponawiam - ile v na gpu mozna walnac? pls Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Tak aby nie miała za gorąco. Z tego co widzę 5850 kończysz się przy 950MHz. Napięcie normalne po OC jest w granicach maks 1,2V. Oczywiście mówię o ustawieniach 24/7. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) 900 mi robi na 1.15v - testowane za pomoca tego smiesznego czegos w CCC , za pomoca bencha Stalker call of Pripat, vantage i unigine heaven - czyli mam nadzieje,z e uznac moge jako stabilne. Ok czyli 1.2 w takim razie sprobuje i zobacze na ile sie uda ocnac. Goraco nie bedzie miala bo jest zwodowana i nawet na 900 nie przekracza 46 C w stresie EDIT - a jednak sie nie konczy przy 950 ;) heh zauwazylem wlasnie ,ze mam RAM ustwaiony na C11 a nie na C8 - ale chyba wielkiej roznicy w wydajnosci nei robi :P Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Jak zwodowana to oczywiście ze poleci więcej niż 950 i stabilnie. Ja pisałem o referencie. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) heh po zmianie C na 8 z 11 wynik skoczyl jakies 200 punktow, po podkreceniu pamieci karty na 1200 o kolejne 200 - czyli ma to jakis wplyw na wydajnosc, ale marginalna. Edytowane 19 Czerwca 2010 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Podpowie mi ktos dlaczego moge odpalic Unigine Heaven 2.0 z dowolnymi ustawieniami w Dx11 a np BF BC2 nie moge? =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaSplash Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 co ten koles na moviku robi czym on polewa karte ciekly azot ? pierwszy raz takie cos widze http://www.youtube.com/watch?v=3HgIJiV4M_s&feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Heheh dobra BF BC2 chodzi jak potrzeba w Dx9 ale za MoH Beta wiesza sie jak ma sie mapa zaczac =] Sterownik przestal itd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 moh to beta, ale odnosnie innych problemow po prostu przeczesz google... jestes chyba pierwsza osoba, ktorej karta dx11 dziala tylko w dx9 ;) najszybsziej powinienes to rozwiazac reinstalka windowsa, wgraniem najnowszych sterownikow itp, bo konfilt hardwareowy to raczej nie moze byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 @kkNd Ano wlasnie wyglada to tak ze karta nie hula w niczym innym niz Dx9 =] hehehehe Zabawy ze sterownikami juz probowalem to samo. Wiesz mozesz miec racje co do windowsa bo po zmianie z S775 na x58 nie robilem swiezej instalki. Dzis wieczorem zaistaluje druga swieza wersje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 @kkNd Ano wlasnie wyglada to tak ze karta nie hula w niczym innym niz Dx9 =] hehehehe Zabawy ze sterownikami juz probowalem to samo. Wiesz mozesz miec racje co do windowsa bo po zmianie z S775 na x58 nie robilem swiezej instalki. Dzis wieczorem zaistaluje druga swieza wersje.... no to stawy mi poszły podstawa zrobić reinstal systemu, po tak kluczowych zmianach trzeba to zrobić, ale ty widać masochista jesteś wolisz stekać i narzekać jak poświęcić 2godziny czasu czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 (edytowane) no to co powiesz jak ci powiem ze reinstalka systemu tez nie pomogla? mam jeszcze kika pomyslow. Edytowane 22 Czerwca 2010 przez NuKeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Panowie jak 10.6 testowal ktos, wszystko bezproblemowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 hah, nauczeni doswiadczeniem? :D tez widzialem, ze sa od kilku dni, ale nieeee, nie jestem betatesterem ;D w temacie o bc2 pojawilo sie kilka postow, ze 10.6 moga powodowac wywalanie gry po jakims czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie gram w BC2, a zatrzymalem sie w rozwoju chyba na 10.3 albo 4 ;) pytam z ciekawosci, ostanio dwa razy zlapalem "szary ekran" na 20 sekund po kilkugodzinnym obciazeniu i temp ok 80 stopni wiec zastanawiam sie czy cos w ten kwestii naprawili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 ja lubię to co najnowsze 10.6 mam zainstalowane i zero problemów, bc2 gram codziennie jak na razie żadnych zwisów czy wywalania do pulpitu, jedynie posiadacze crossfire maja spore problemy z wydajnością, zainstalować i wypróbować to chyba nic trudnego prawda, jak są problemy to zgłasza się wsparciu technicznemu i dzięki temu sterowniki mogą być coraz lepsze, dziwią mnie ludzie instalujący tylko WHQL, przecież to tylko sterownik jak nie odpowiada to powrót do poprzedniej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie każdemu chce się testować i mieszać w sterach. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 no to co powiesz jak ci powiem ze reinstalka systemu tez nie pomogla? mam jeszcze kika pomyslow. jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Masz kolegow? :P jak nie to podskocz do jakiegos serwisu i popros zeby przy tobie ja sprawdzili ;) duzo nie wezma, a nie ma co sie z tym bawic jezeli karta jest walnieta... mozesz jeszcze sprobowac przez steama possac demko jakiejs gry wymagajacej dx11, on sobie dossie wszystko co potrzebne do jej odpalenia jezeli czegos nie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Karta raczej jest wporzadku. Moze byc taka usterka ze w niczym innym jak dx9 nie pojdzie? Zassalem steamem demko na dx10 i nie hula. Moze Microshit wydal cos co blokuje? Edytowane 24 Czerwca 2010 przez NuKeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Karta raczej jest wporzadku. Moze byc taka usterka ze w niczym innym jak dx9 nie pojdzie? Zassalem steamem demko na dx10 i nie hula. Moze Microshit wydal cos co blokuje w lewych windach? spróbuj unreal heaven 2.0 w dx11, druga sprawa edytuj posta zanim mod zobaczy twoje przyznanie się do lewej windy swoja droga trochę żenada sprzet za kilka kafli i pirat system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 unigine heaven a nie unreal ;D az sprawdzilem czy cos nowego wyszlo :P @NuKeR jak na moje to opcje sa 2: 1. jestes noobem i nie umiesz zainstalowac sterownikow 2. karta jest walnieta Teraz pytanie... jestes noobem? :D wiec sprawdz ja na innym kompie albo daj komus do sprawdzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Moze i n00bem jestem ale sterowniki wiem jak sie instaluje spróbuj unreal heaven 2.0 w dx11, druga sprawa edytuj posta zanim mod zobaczy twoje przyznanie się do lewej windy swoja droga trochę żenada sprzet za kilka kafli i pirat system Spokojnie spokojnie - oryginal juz w drodze =] A gry nadal nie =/ Edytowane 25 Czerwca 2010 przez NuKeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 karta ok skoro heaven działa poprawnie, zainstaluj to http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en to najnowsze biblioteki direct x i jeszcze raz sprawdź gry, jak ci się nie uda sciągnąć z tej strony (prawdopodobna weryfikacja kopi systemu) to ściągnij z innej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Instalowalem juz to =] probowalem 3 roznych sterownikow i nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Macie jakieś namiary na recenzję tej karty? Albo może ktoś ma i mógłby co nieco napisać? W necie same wersje Toxic, a ten nie mogę znaleźć. Edytowane 25 Czerwca 2010 przez toms83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 gdzieś kiedyś trafiłem na to cudo i o dziwo wyszło że poziom dźwięku jest ten sam ale znacznie przyjemniejszy, mniej denerwujący od toxica ;) :D reszta typowo, choć z oc na bakier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Macie jakieś namiary na recenzję tej karty? Albo może ktoś ma i mógłby co nieco napisać? W necie same wersje Toxic, a ten nie mogę znaleźć. Radeon HD5850 Sapphire. Benchmark.pl nie jest to jakaś super recenzja, ale zawsze coś :D tylko idiota zrobił porównanie do 8800GT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...