Lipi Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Witam, posiadam laptopa Acer 5739G (C2D T6500 2,1 ghz, geforce GT 130M, 4gb ram, windows xp 32 bit sp3). Otóż po zacinaniu się na dołączonym viście 32 bit, stwierdziłem że zainstaluję mu xp-ka, którego i tak wolę. Po problemach (musiałem szukać sterowników do grafy) w końcu mi się udało i działałem na xp. Okazało się, że problem nie ustąpił, a mianowicie polega na tym, że gry potrafią się zacinać podczas wczytywania, jak już się wczytają to mogę grać po kilka godzin i nic się nie dzieje, laptop potrafi się zacinać podczas oglądania filmików (na początku obraz mrugnie, ale po chwili się zawiesi), podczas wychodzenia z winampa występuje problem: (Instrukcja spod "0x40545e91" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00000000". Pamięć nie może być "read".) Chciałem też zrobić filmik movie makerem, ale zawsze gdy dodaję zwykły obraz to program wywala błąd. Jak myślicie co to może być, próbowałem z rożnymi sterownikami graficznymi, ale najnowsze ze strony nvidii nie widzą mojej grafy, widzą ją tylko stery w wersji podanej na stronce Acera. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...