jaketherake Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Panowie i Panie, Ponieważ żenada w polskiej piłce zaszła już za daleko, musimy wziąć sprawy w swoje, kibiców ręce. Proszę o zapoznanie się z treścią strony : http://www.koniecpzpn.pl/ i ewentualne wyrażenie swojego poparcia. Ponieważ zaangażowałem się co nieco w organizację całego przedsięwzięcia, pozwoliłem sobie zamieścić linka i proszę o poparcie akcji... Wiem, że rozmawiacie o bojkocie już w wątku o piłce nożnej, mimo to dla dobra akcji lepiej będzie stworzyć nowy wątek, by zwiększyć zainteresowanie użytkowników forum. Liczę na Waszą przychylność i rozpropagowanie wśród przyjaciół, znajomych i na innych forach. Zróbmy coś wspólnie, bo inaczej ludzie całkiem odwrócą się od piłki <_< PS. nie jestem fanatycznym kibicem piłki nożnej, lubię ją oglądać w dobrym wydaniu, podobnie jak inne sporty, moje zaangażowanie bierze się z poczucia obywatelskiego wstydu za stan w jakim znalazła się reprezentacja, kluby i w ogóle polska piłka nożna :sad: Edytowane 18 Października 2009 przez jaketherake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...