Kgmleko Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mój problem wygląda następująco; zamierzam z kolegą otworzyć mały punkt drukujący, dlatego poszukujemy drukarki laserowej która będzie wydajna a zarazem stosunkowo tania w eksploatacji. Nie za bardzo się orientuję w drukarkach dlatego uprzejmie zwracam się o pomoc w tej kwestii do bardziej doświadczonych użytkowników. Może ktoś prowadzi tego typu działalność i mógłby się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Z góry dziękuję za wszelką radę i pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość utkin Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 A jaki jest przedział cenowy dla Waszego zakupu? Bo to dość ważna kwestia przy takiej inwestycji. Ogólnie rzecz biorąc ja polecam do biura Oki - bardzo dobre drukarki, które są dość wydajne, a przy tym bardzo solidne i mało awaryjne (myślę, że to dość ważny argument w Waszym przypadku). Przejrzyjcie sobie ofertę ich sklepu http://www.sklep-oki.pl/ i pomyślcie o tym. Przy okazji zwróćcie uwagę na możliwość rat/leasingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompanka Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 ja mam bezgraniczne zaufanie do sprzętów HP. a jeśli chodzi o jakąś fachową radę - proponuję konsultację z obsługą ze sklepu doktortusz. gdzieś już ich tutaj polecałam, bo naprawdę wiedzą co robią, jestem pewna, że dopasują Ci sprzęt odpowiedni do Twoich potrzeb. pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...