bagienny Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) O potędze mocy drzemiącej w mobilnych Radeonach HD 4850 mogliśmy przekonać się czytając pierwszą w Polsce recenzję MSI GT725. Teraz przyszedł czas na przetestowanie karty z niższego segmentu rynku - ATI Mobility Radeon HD 4670. Pomimo tego, że testowany przez nas model notebooka MSI EX625 należy do serii Entertainment (po polsku, powiedzmy - multimedialnej), najbardziej zainteresować powinien miłośników komputerowej rozgrywki, choć naturalnie miłośnicy szeroko pojętych multimediów również nie zostali potraktowani po macoszemu. Pełna treść publikacji Edytowane 19 Października 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Witaj, czy Entertainment nie oznacza czasem rozrywki... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Witaj, czy Entertainment nie oznacza czasem rozrywki... ?Jasne, że oznacza. Ale chciałem jakiś taki przystępniejszy odpowiednik marketingowy :P Zresztą jak to przełożyć? Laptop rozrywkowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Kurcze, jak ktoś zna angielski to troche sie to dziwnie czyta. Czytasz Entertainment i niby wiesz o co chodzi, a tu nagle multimedialny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Kurcze, jak ktoś zna angielski to troche sie to dziwnie czyta. Czytasz Entertainment i niby wiesz o co chodzi, a tu nagle multimedialny :)Pewnie. Nie ma problemu z przełożeniem pojedynczego słowa, rzecz rozchodzi się o znalezienie jakiegoś odpowiednio krótkiego odpowiednika "Entertainment Notebook". Można próbować wiernie: * Notebook rozrywkowy * Notebook dla lubiących rozrywkę * Notebook dla rozrywkowych (sic!) Ale wszystkie są w moim odczuciu jednakowo beznadziejne. Ni to krótkie, ni ładne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Pomimo tego, że testowany przez nas model notebooka MSI EX625 należy do serii Entertainment (po polsku, powiedzmy - ogólnie pojętej rozrywki komputerowej), najbardziej zainteresować powinien miłośników gier, choć naturalnie miłośnicy szeroko pojętych multimediów również nie zostali potraktowani po macoszemu. ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Tylko, że w twojej formie niebardzo to ma sens ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Recenzja bardzo dobra ;] moja mała uwaga do niej. Można dostać ex625 bez systemu (sklep x-kom) W Podsumowaniu w minusach jest podana cena, a kilka linijek wyżej czytamy że w tym przedziale cenowym deklasuje konkurencje :) (więc wydaje mi się że to błąd) Na zdjęciach klapa posiada falisty wzór. W rzeczywistości tego praktycznie nie widać (taka uwaga dla kogoś komu nie przypada taki wygląd klapy do gustu ;) ps. Założyłem temat z wynikami z różnych gier z tego laptopa, jeśli redaktor ma chęć to można wkleić je tutaj a tamten temat usunąć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Co do ceny, to to nie moja wina. Jakiś dowcipniś (Caleb :P) przy korekcie zrobil mi z plusa minusa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Fakt, cena/wydajność jak najbardziej na miejscu, ten plastik w miejscu panelu dotykowego trochę się ugina. Wygląd kwestia gustu, ma działać a nie wyglądać :D. Co do matrycy na LED'ach to nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Fakt, cena/wydajność jak najbardziej na miejscu, ten plastik w miejscu panelu dotykowego trochę się ugina. Wygląd kwestia gustu, ma działać a nie wyglądać :D. Co do matrycy na LED'ach to nie jestem pewien.Pardon, napisałem troche na wyrost i zapomniałem poprawić. Faktycznie lekko się ugina z lewej strony, ale nie jest ro miejsce na którym wywiera się dużo nacisku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviusek Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 jest jeszcze wersja z procesorem T6600 ( sklep x-kom ) oraz dysk twardy montowany jest różnych firm ;) a poza tym ciekawy artykuł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rev Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Dokładnie, można dostać EX625 w wersji bez systemu i taką kilka dni temu zakupiłem w Primakomp (właściwie razem z x-kom to chyba jedyne sklepy, gdzie można go dostać). Zaopatrzyłem się w wersję z procesorem P8700 i otrzymuję 7735 punktów w 3DMarku06. Laptop nie jest idealny, ale wszystkim go bardzo gorąco polecam, w tej cenie lepszego znaleźć będzie bardzo trudno :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...