Xon Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Tak patrze na zegarek i robi sie pozno chyba :) wlasnie siedze na chacie od 01:00 z Libero i gadamy sobie ale pewnie skonczymy juz wkrotce. Pozdrawiam SimSofta ktory wpadl do nas okolo 5:30 czy jakos tak i pare innych osob ktore nie wiedza co ze soba zrobic hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Hehe chyba wczesnie :) Siedzimy tak od 1 w nocy ! mi juz krzeselkow dupe wlazlo i plecki mnie bola ale nie chce mi sie spac :) Z Xon'em odnieslismy sukces pomoglismy malemu chlopcu z ujazmieniem ie :) hehe bylo bardzo smiechowo :) tak to jest jak sie stronki xxx odwiedza !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jest calkiem przyjemnie hehe mysle wlasnie czy sniadania sobie nie zrobic...btw zrobilem tescik i moj AMD XP bez wiatraka 20 minut chodzil :) moglo byc lepiej...zobacze czy za oknem sa jakies oznaki zycia...chodza jacys ludzie nawet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 :( nikt niema nic do powiedzenia w tym temacie ! nikt nawet nie napisze ze sa z nas kretyny bo zamaist spac gadalismy przez 8h ! Smutne ze niema zadnego odzewu ! Biedny Xon sie zalamuje powoli bo nikt nie odpowiada na jego posty ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Cholera niepotrzebnie się kładłem spać o 3:30 :P a tak mnie korciło żeby zajżeć na czat. Nich no tylko sesja sie skończy ... :D to bedzie można siedzieć do upadłego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 W wakacje czesto nie ma czasu na takie posiedzenia wlasnie :) A nie odpowiadaja owszem ale z racji mniejszej popularnosci forum software (8 osob zajrzalo do tego watku) http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php?t=2986 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 heh, czyli w tym tkwi tajemnica chata, bo zawsze jak wchodzilem w godzinach dziennych to 0 ludzi, wiec trzeba bedzie wejsc kolo 4-5 w nocy:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Hmmmmmm wygrzebałeś baaaaardzo stary wątek :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 mogliscie wczesniej powiedziec ;PPP ja siedzialem do 6 z ogonem.... bym mogl sobie z wami pogadac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Lukasek zwróć uwagę na "Wysłany: 16 Cze, 2002 7:35 Temat postu: Tweak Chat" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...