truwer Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 mam kamere "quick cam vc" na port drukarki mam problem bo mi jej nie wykrywa u kolegow dziala a u mnie niehce mam plyte " intel 440bx " moze to plyta nie obsluguje ale drukarka na tym porcie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Nie napisales jaki system. Jesli masz winxp to wejdz do menedzera urzadzen we wlasciwosci portu drukarki i zaznacz opcje "wlacz wykrywanie starszego sprzetu plug&play", moze wtedy wykryje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwer Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 mam win 98se wszystki mozliwosci w biosie tez sprawdzilem i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Sprobuj ja zainstalowac na sile, dodaj nowy sprzet i zainstaluj sterownik. Acha.... czy na tym drugim kompie na ktorym ja wykrywalo to byl tez win98se?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 to nic nie daje na drugim byl tez 98se ale intalowalem win2000 tez nic moze aktualizacja biosu pomoze co o tym myslisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jaka to plyta?? patrzyles na www producenta plyty czy moze jest nowy bios? jak jest to wgraj i wtedy moze ja wykryje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 zaktualizuje ten bios plyta jest stara intel 440bx ale tamta na kturej sprawdzalem niema nawet AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 wiecej pomyslow nie mam :( zostaje tylko ten bios tamta nie ma agp czyli starsza jeszcze, wiec widzisz na to niema reguly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jak bios nie zadziala to sie hyba powiesze a jak mi wylacza prad to strace plyte hociarz wtedy kupie sobie nowa plyte i bedzie dzialac :D DZIEKI ZA POMOC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 eee tam z tym pradem to musialbys miec okropnego pecha jakby wylaczyli podczas flashowania, a jesli by sie tak zdazylo to serwis zalatwi sprawe za ok.40 zeta. Mozna tez samemu naprawic, ale mi by sie nie chcialo z tym babrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Jak nie znasz producenta plyty to biosu nie znajdziesz... Mozna poszukac producenta po numerach seryjnych albo kodzie co sie podczas postu wyswietla na dole ekranu pod napisem Press DEL to Enter Setup :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 bios nic niepomugl jestem zalamany :cry: moze macie jakies pomusly jeszcze jak tak to hetnie poczytam napiszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Pytalem sie juz wczesniej o model plyty, napisales intel 440bx :lol: Chlopie podaj model :!: :!: , bo nikt ci nie pomoze nie znajac modelu plyty,moze wtedy odezwa sie osoby ktore maja ten sam model. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...