Lisek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Pojawiło się nowe radyjko, aktualnie prowadzi je kumpel mojego znajomego. Zapowiada sie całkiem całkiem. Witrynka wykonana sensownie, wiec jest nadzieja ze po kilku tygodniach nie zniknie z sieci :) WWW: http://www.hyperadio.org/ IRC: #hyperadio LIVE: http://hyperadio.org/listen.pls Ten link wrzucić należy do Winampa (ADD > ADD URL) i słuchać :) Może zorganizujemy jakieś pozdrowionka dla Forum.Tweak.pl? Pozdrowienia należy zgłaszać na GG: 3792314. PS. Trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo jutro z rana mam egzam z polskiego :/ Ale jak pozdaje te głupawe egzaminy, to mam nadzieje, że Tweak.pl wróci do dawnej formu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Czemu wszystkie radia netowe puszczają przeważnie techno :? Powodzenia na egzamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 nie wszystkie istnieje radio o nazwie "bez kitu" muzyka ktora tam leci to metal, rocks, blues, reggae, jazz... jednak w chwili obecnej zmieniają lokal z ktorego nadaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Czemu wszystkie radia netowe puszczają przeważnie techno :? Powodzenia na egzamie. Jak to techno? Ja slysze ze hardcore leci teraz. Nawet fajnie graja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 No to ja mam chyba strasznego pecha. Co wchodze na jakieś radio to zawsze jest techno. Już wole posłuchać Radio Counter Strike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...