F4lkon Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Witam serdecznie :D Proszę o poradę modernizacji mojego kompa, którego specyfikacja ma się następująco: 1. Płyta główna - Gigabyte GA-M61sme-S2; 2. Proc - AMD X2 4600+; 3. RAM - no-name 667 MHz 2GB; 4. Zasilacz - ModeCom 400W. I teraz tak... mam zamiar wymienić grafikę bo ta co jest na pokładzie mobo jest do kitu i tu mam problem ... jaką mam wsadzić grafe, żeby np. pograć w CoD4 ??? Jaki RAM dokupić, ja myślałem o : OCZ DDR2 2048 MB / 800 (2x 1024 MB) - Platinum Rev.2, CL4. Chcę na procka założyć Fryzjera no i chyba należałoby wymienić zasiłke. Podpowiedzcie mi proszę jaką grafikę MOGĘ dać na tą mobo i czy RAM dobry wybrałem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Co to ma wspólnego z modyfikacjami? Idź poczytać najpierw forum ze zrozumieniem. W szczególności dział Co kupić?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...