chemixx Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Witam potrzebuje opinij specjalistów :) posiadam w tej chwili 2 x 1Gb crucial balistix 800mhz ale nie bardzo jestem z nich zadowolony bo właśnie przysłali mi kolejny komplet z anglii co jakiś czas po prostu mi padaj (OC) chciałbym jakieś dobre i szybkie pamieci ale nie wiem co jest na ta chwile najlepsze i najwydajniejsze! myślę o 4GB DDR II 1066 PGS (2 x 2 GB) z góry dzięki za pomoc pozdr.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusmok Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Witam potrzebuje opinij specjalistów :) posiadam w tej chwili 2 x 1Gb crucial balistix 800mhz ale nie bardzo jestem z nich zadowolony bo właśnie przysłali mi kolejny komplet z anglii co jakiś czas po prostu mi padaj (OC) chciałbym jakieś dobre i szybkie pamieci ale nie wiem co jest na ta chwile najlepsze i najwydajniejsze! myślę o 4GB DDR II 1066 PGS (2 x 2 GB) z góry dzięki za pomoc pozdr..GoodRam Pro 2x2 GB 1066 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...