Skocz do zawartości
Ruido

Tajemnicze miliardy na koncie

Rekomendowane odpowiedzi

ja bym pojechal do jakiegos kraju z ktorym Polska nie ma podpisanej umowy o ekstradycje. Kupil bym sobie bycza wille i dobrego kompa i nadal odwiedzal tweak  :wink:

no fakt patent zajebisty. nie wiem jak z ekstradycja, ale jamaica byla by chyba dobra 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Frajezy zawsze maja szczescie... po cholere gostek sie odzywal ?! Trza bylo wszystko na kajmany i szwajcarje przelac i slad by zaginal, w koncu juz mozemy otwierac rachunki za granica.. teraz dostanie gowno bo jak bank o tym wie to napewno bez walki nieodda....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieee no, zakłdając, że to nie ściema, trzeba mieć szczęście.

Macie racje - ja bym kasę zaraz na inne konto przelał, a wcześniej nie dał nic znać po sobie, że cos się nie zgadza.

Ale, żeby jeszcze prasę o tym powiadomić, i zgodzić się na podanie jego nazwiska, to juz trzeba być debilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh... a ja bym 10 miliardów złotych oddał na cele dobroczynne, podobno pieniądze robią z ludzi debila :? i szczęścia nie dają... chociaż może te 5mln zł bym sobie wziął :twisted: :D 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

błąd i tak by wyszedl na jaw, wiec nawet jakby kase wyciagnal to by pozniej ktos sie zglosil po kase, no chyba ze by czmychnal za granice ... ale czy warto? :) :)

jak nie warto z takimi pieniądzmi to już bym się inaczej nazywał itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e.... banku wina :) ja bym poprzelewał sobie kase na różne konta - zrobił lokaty na kilka dni (przy tych kwotach można i na 24 godziny) - potem bym zgłosił do banku, że nalazłęm ich kase na koncie :) i chce procent od znaleźnego i im wszystko oddał. W najgorszym razie zarobił bym na odsetkach (nie mogą ich żądać bo nie z winy klienta takie zamieszanie :) ) a jak by dali jeszcze znaleźnie (nawet 1% - można by ich trochę pomęczyć - w końcu kasa była by na innym koncie) - cóż pomażyc można :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

błąd i tak by wyszedl na jaw, wiec nawet jakby kase wyciagnal to by pozniej ktos sie zglosil po kase, no chyba ze by czmychnal za granice ... ale czy warto? :) :)

nie wcale sie nie opłaca za 10 miliardów zł to cały mój ród by wyzył z procentów przeciez to jest majątek wyjeżdzsz na jakąś jamajkie czy gdzieś gdzie jest ciepło i ie ma ekstradycji i masz wszytko dosłaownie wszytko ja tam bym sie nie zastanawiał tylko biegł na lotnisko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam bym sie nie zastanawiał tylko biegł na lotnisko ;)

ee zapomniales ze bys musial jeszcze jakas kobitke ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ze soba, bo polki sa naladniejsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt by wam takiej kasy z miejsca nie wyplacil :P

co najwyzej mozna by bylo sobie po wyciagac z konta poprzez bankomaty ile sie da... pokupowac karta mase drogich rzeczy(samochody, zloto itp.) i potem wyjechac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh i zapewne przy tych wszystkich operacjach nikt z banku by nie zatrzymal oczu... czy wy myslicie ze tak latwo jest wyjac taka kase :?: :?: :?: 8O

kiedys na koncie jakiejs babki pojawilo sie cos kolo 1.000.000.000.000zl... oczywiscie zglosila i to w banku - i tu najwiekszy LOL - jako nagrode dostala podziekowania od banku... nawet jej 1zl nie dali za uczciwosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, tyle kasy :P Jednak sa jeszcze uczciwi ludzie... A moze on to oddal bo sie bal, ktos kto stracil 10 miliardow przez pomylke raczej sobie nie odpusci w ich poszukiwaniu :wink: W sumie rzeczywiscie trudno by mu bylo podjac taka kase (przynajmniej w calosci :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z taką kasą bym sobie spoko poradził- po zobaczeniu takiej kasy na koncie zabrało by mi ja wiem- pare minut góra na przeżucenie kasy- na inne konta, pare minut dzwonienia- parenaście minut na spakowanie i spadówa do Kanady :) Ale ten student to debil jezuuuu.

PS- jak ktoś przytoczył- jeszce 10 s na telefon do koleżanki i sp...z tej pomrocznej krainy ( Polska)

I głupi ma zawsze szczęście- jak widać sie sprawdza w 100% :evil: Bosh......a k....aż mi głowa boli- i człowiek charuje całe życie za g. pieniadze a taki debil dostaje kasę i oddaje- to nawet nie jest uczciwość, a katastrofalna głupota - jeb..any frajer!!!! :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh i zapewne przy tych wszystkich operacjach nikt z banku by nie zatrzymal oczu... czy wy myslicie ze tak latwo jest wyjac taka kase  :?:  :?:  :?: 8O 

kiedys na koncie jakiejs babki pojawilo sie cos kolo 1.000.000.000.000zl... oczywiscie zglosila i to w banku - i tu najwiekszy LOL - jako nagrode dostala podziekowania od banku... nawet jej 1zl nie dali za uczciwosc.

eee.....1 trylion zł ? To raptem 250 miliardów $ 8O 8O 8O :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze mowiac nie znam sie na strategi jak to w banku jest ale jezeli przyszedl by taki student by pobrac kase to na dzien dobry przede wszystkim bylo by zdziwienie skad u studenta taka kasa mysialby 6 w totka trafic ok 1000 razy (przy zalozeniu ze jest kumulacja i do wygrania 10mln za kazdym razem) co do wyciagania z bankomatu to chyba jednorazowo mozna wyciagnac 5tys (z kazdego bankomatu), usmialbym sie gdyby mial ustawione ze dziennie nie moze wyciagnac wiecen inz 100zl (tak se kumpel zrobil zeby zaduzo nie wydawac :) )

ps. skoro ta kasa do niego tak wplynela .... to u kogos musiala wyplynac :) moze sprawdzcie swoje konta :?: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi