radomek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 big lol a czemu on nie poszedl i nie wyplacil od razu kasiorki:) ja bym tak zrobil od razu1!!! To najpierw musialbys po Tira skoczyc :P ps. mi to by tylko 10 mln wystarczylo :P po co odrazu 10 mld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 e.... banku wina :) ja bym poprzelewał sobie kase na różne konta - zrobił lokaty na kilka dni (przy tych kwotach można i na 24 godziny) - potem bym zgłosił do banku, że nalazłęm ich kase na koncie :) i chce procent od znaleźnego i im wszystko oddał. W najgorszym razie zarobił bym na odsetkach (nie mogą ich żądać bo nie z winy klienta takie zamieszanie :) ) a jak by dali jeszcze znaleźnie (nawet 1% - można by ich trochę pomęczyć - w końcu kasa była by na innym koncie) - cóż pomażyc można :)) W tym szalenstwie jest metoda :D Rewelacyjny,czysty plan... ty napewno nigdy niespostrzegles ze masz na koncie o 10mld wiecej ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Z taką kasą bym sobie spoko poradził- po zobaczeniu takiej kasy na koncie zabrało by mi ja wiem- pare minut góra na przeżucenie kasy- na inne konta, pare minut dzwonienia- parenaście minut na spakowanie i spadówa do Kanady :) Ale ten student to debil jezuuuu. Z całym szacunkiem Slayer, ale głupoty gadasz. Spróbuj przelać więcej niż 30-40 milionów będąc nie zauważonym. Wiadomo, że nie zaniesiesz "papierowego" przelewu do banku - od razu podpadówa. Załóżmy, że masz homebanking - bez problemów przelejesz właśnie koło 30-40 milionów. Powyżej 50 milionów najczęściej potrzebna jest zgoda Prezesa Oddziału Banku , a ogólny dzienny limit przelewów (w systemie homebanking) to gdzieś koło 800-900 milionów. I <span style="color:red;">[ciach!]</span>o można było zrobić z taką kasą. Nie mówię, że niewarto było uszczknąć choćby te "marne" ;) 30 milionów, ale całej kasy NIE DAŁO się ruszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 i tak wszyscy siedzimy w matrixie wiec co bysmy zrobili z ta kaską :) a tak poważnie to wydłubałbym jakąś część kasiory z banku i wybrał jakąś wyspę z dobrym klimatem,marylą i szerokopasmowym internetem a póżniej bym was wnerwiał i przesyłał widoki na ocean przez okno :) ALE ŁOŚ Z TEGO KOLESIA to mega lol. pewnie bym zloty tłikowców na malediwach urządzał :) Wałęsa oddawaj moje 100 000 000 !!!!!!! a tym czasem zagrajmy w totka bo jest kumulacja- te marności 7 milionów - podatek dla złodzieii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...