daar Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Na radiator od proca założyłem 80mm cooler z termiczną regulacją obrotów. Zasilanie collera to Fan dla proca. Rano włączyłem kompa i system włączył alarm, że cooler nie działa. otworzyłem obudowę i wszystko było ok. Co może być przyczyną takiej sytuacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 1) Wentyl kręci się za wolno 2) Nie ma styku międzie czujnikiem obrotów na wentylu a mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 rozwiazanie: wylacz w biosie opcje (alarm on fan speed) lub cos w tym stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 rozwiazanie: wylacz w biosie opcje (alarm on fan speed) lub cos w tym stylu Jasne a potem wentylek padnie i procek zaliczu zgona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...