eldawido Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Witam otóż mam problem w znalezieniu odpowiednich sterowników audio do VISTY 32 BIT. Mam głos w komputerze (laptop Toshiba A350 13A) jednak nie mam opcji nagrywani. Znalazłem jakieś sterowniki przy których wyświetliło mi się Miks stereo oraz Mikrofon jednak tak czy siak nic nie na grywa. Zarówno w programie Audaciti jak i Mixcraft jak i FL studio. Czy mógłbym prosić jakieś sterowniki ? Kiedyś komputer pytał mnie za co ma służyć dane wejście czy mikrofon czy line-in. Teraz czegoś takiego nie mam. Ta opcja by mnie bardzo satysfakcjonowała. Jednak jeśli to nie będzie możliwe chodzi mi tylko żebym mógł wybierać albo mikrofon albo LINE IN :) Myślę że zostanę wysłuchany. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Dział techniczny/download na stronie Toshiby umarł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldawido Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Dział techniczny/download na stronie Toshiby umarł?:) To nie kwestia samego komputera a systemu. A nazwę podałem dlatego żeby ograniczyć długość postu i nie pisać danych komputera. Czy mogę liczyć na pomoc stąd czy jednak nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Sterowniki sa na stronie toshiby, wystarczy sciagnac. Chyba potrafisz sam wejsc na: http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su...t/jsp/home.jsp# wybrac download, model laptopa i sciagnac potrzebne sterowniki? Jezeli nie to raczej faktycznie nie masz co liczyc na pomoc na forum, zanies komputer do serwisu i tam wszystko zrobia za Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Czy mogę liczyć na pomoc stąd czy jednak nie ?Oczywiście, udzieliłem Ci jej wcześniej, a Kolobos poprowadził Cię za rączkę :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Sprawdziles w ogole czy wejscie mikrofonu nie jest wyciszone we wlasciwosciach audio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldawido Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Sprawdziles w ogole czy wejscie mikrofonu nie jest wyciszone we wlasciwosciach audio?zarówno sterowniki stamtąd jak i wszystkie suwaki, opcje są dobrze ustawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...