milek Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mój problem jest następujący: Niedawno zakupiłem pełą wersję dodatku do gry The Sims, Światowe życie, ponieważ mój CD-ROM nie jest najnowszy, obawiam się trochę o płytkę z grą, czytałem kiedyś w jakimś czasopiśmie że do każdej gry można zrobić jedną kopie, tak na wszelki wypadek gdyby płyta się zarysowała. Poszedłem więcz grą do mojego kolegi żeby mi ją przegrał, ale niestety nie udało mu się to ponieważ płyta ma jakieś blokady :( W jaki sposób można je ominąć? Chodzi mi o jakiś konkretny program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 CloneCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 CloneCD+ CloneXXL Złamie większosć blokad ( poza błędnymi sektorami, ale to nie jego wina, tylko trybu przegrywania ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Zestawa specjalny: ClonyXXL- wykrywa zabezpieczenia Profiler- konfiguruje Clona ClonCD- kopiuje I KOPIA GOTOWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ja uzywam nero:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Alcohol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 very danke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 alcohol 120% + clonexxl + spis zabezpieczen, ktore jak ominac ktore jest tu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...