00Piotrek00 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) zastanawiam się nad kupnem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=7...%B3any.#gallery niestety nie znam marki, google nie pomogło, znalazłem tylko info o tym, że na niektórych płytach wykrywa zamiast 1gb 32mb... jeszcze oznaczenie: 94V0 1.00BP ML E186014 ktoś się z tym spotkał? warto kupić? Edytowane 21 Października 2009 przez 00Piotrek00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adinos Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 szajs nie kupuj tego. To jakas sciema. Nawet niwiadomo czy to działa i czy to są chociarz ddr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 00Piotrek00 napisał(a): zastanawiam się nad kupnem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=7...%B3any.#gallery niestety nie znam marki, google nie pomogło, znalazłem tylko info o tym, że na niektórych płytach wykrywa zamiast 1gb 32mb... jeszcze oznaczenie: 94V0 1.00BP ML E186014 ktoś się z tym spotkał? warto kupić? nie radzę na allegro kupować rzeczy "nie sprawdzonych"- pomyślałeś ze sprzedający wkładając je do jakiegokolwiek kompa z ddr1 mógł je sprawdzić(jakieś 5 min roboty). A niby "nie zrobił tego". Pomyśl chwilę... W najlepszym razie to pamięci High density(o tym co to jest dowiesz sie z google)... w najgorszym atrapa- nie żartuję... widziałem już atrapę stoiskową Geil gold dragon (na odwrocie pamięci- nie było widać na zdjęciu -napis "dull sample)"sprzedawaną jako "niesprawdzona" lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
00Piotrek00 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 dzięki za info. nie kupuję tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...