Beatles7 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Witam,zepsuła mi się świeżo kupiona karta graficzna Asus EN9600GSO TOP/HTDP/384M nvidia GeForce 9600GSO,po włączeniu komputera pojawiają mi się kolorowe kwadraty, na początku dobrze chodziła: działała na: płyta gł: Gigabyte GA-M61PME-S2P, GeForce 6100, DualDDR2-1066, SATA2, RAID, LAN, VGA, mATX procek:AMD Athlon II X2 240, socket AM3, 2.8 GHz, 2MB cache, BOX zasilacz: Fortron FSP500-60GHN 500W 80 Plus Aktywne PFC, długo się nią nie nacieszyłem, a najlepsze jest to, że jest taka duża, że ledwo się mieści w Cooler Masterze, akurat w moim przypadku 330 polecanym przez wielu;). Wogóle w tym CM nie idzie nawet dysku dobrze zamontować , mimo tych zatrzasków nie udanych które nie trzymają dobrze dysku, a jak już się chce przykręcić na śruby to wystaje, o tym to nie długo napisze oddzielny temat, żeby uprzedzić innych;). Moje dwie 10-letnie obudowy są dużo lepsze. Pomijając to wszystko, proszę napiszcie mi gdzie mam ją wysłać do serwisu, kupiłem ją w emarkecie i mam fakture. Z góry dzięki wszystkim. Edytowane 21 Października 2009 przez Beatles7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Masz już osobny temat w przylepionych o kartach 9600. Kartę odeślij tam gdzie ją kupiłeś, nic trudnego. Najlepiej to do nich zadzwoń i popytaj co i jak lub zobacz na ich stronie. Jeszcze co do budy CM 330, sam takową posiadam i racja jest trochę ciasna i ma parę niedociągnięć ale czego się spodziewać po obudowie za 150zł, i tak nic lepszego do tej kwoty się nie kupi. Edytowane 21 Października 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...