przeciwnik Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 musze załatwić sobie windowsa xp i mam do wyboru takie wersje: 1.windows xp corporate final 2.windows xp bulid 2600 3. windows xp plus pack 4.windows xp RC2 bulid 2526 Nawet nie wiedziałem że tyle wersji xp jest :oops: która Z TYCH WERSJI JEST NAJNOWSZA I NAJLEPSZA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 1 i 2 to te same wersje, tylko, że przy pierwszej masz zaznaczone corporate czyli bez aktywacji. 3 to chyba dodatek plus do xp (było takie coś?) 4 to Release Candidate 2 czyli wersja NIE FINALNA. Bierz nr. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 musze załatwić sobie windowsa xp i mam do wyboru takie wersje: 1.windows xp corporate final 2.windows xp bulid 2600 3. windows xp plus pack 4.windows xp RC2 bulid 2526 Nawet nie wiedziałem że tyle wersji xp jest :oops: która Z TYCH WERSJI JEST NAJNOWSZA I NAJLEPSZA ? 1. tutaj nie potrzeba aktywacji :) wpisujesz tylko numer seryjny ... jak kto woli.. mze byc i serial :P :arrow: INSTALUJ TEN 2. to jest wersja beta :) :!: NIE INSTALUJ :!: 3. to jest dodatek do wina xp he i prof.... w ktorym masz dodatkowe tapety, wygaszacze itp :) nie polecam tego dodatku.......... zajmuje od cholery miejsca i jest jak dla mnie nie przydatny :) :!: NIE INSTALUJ :!: 4. to jest wersja ktora wyszla przed wyjsciem wersji finalnej..... czyli taka nowsza beta ;) :!: NIE INSTALUJ :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Neo_x... co ty za glupoty piszesz o pkt. 2. przeczytaj co napisal o tym Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 musze załatwić sobie windowsa xp i mam do wyboru takie wersje: 1.windows xp corporate final 2.windows xp bulid 2600 3. windows xp plus pack 4.windows xp RC2 bulid 2526 Nawet nie wiedziałem że tyle wersji xp jest :oops: która Z TYCH WERSJI JEST NAJNOWSZA I NAJLEPSZA ? 1. tutaj nie potrzeba aktywacji :) wpisujesz tylko numer seryjny ... jak kto woli.. mze byc i serial :P :arrow: INSTALUJ TEN 2. to jest wersja beta :) :!: NIE INSTALUJ :!: 3. to jest dodatek do wina xp he i prof.... w ktorym masz dodatkowe tapety, wygaszacze itp :) nie polecam tego dodatku.......... zajmuje od cholery miejsca i jest jak dla mnie nie przydatny :) :!: NIE INSTALUJ :!: 4. to jest wersja ktora wyszla przed wyjsciem wersji finalnej..... czyli taka nowsza beta ;) :!: NIE INSTALUJ :!: Co ty tu wypisujesz build 2600 jest to wersja finalna-handlowa a nie beta, tą samoą kompilację ma wersja corporate tyle że tam nie trzeba aktywować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 sory :) pomylilem sie :) przeciez sam mam bulid 2600 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...