Skocz do zawartości
przeciwnik

windows wybór!

Rekomendowane odpowiedzi

musze załatwić sobie windowsa xp i mam do wyboru takie wersje:

1.windows xp corporate final

2.windows xp bulid 2600

3. windows xp plus pack

4.windows xp RC2 bulid 2526

Nawet nie wiedziałem że tyle wersji xp jest :oops: która Z TYCH WERSJI JEST NAJNOWSZA I NAJLEPSZA ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 i 2 to te same wersje, tylko, że przy pierwszej masz zaznaczone corporate czyli bez aktywacji. 3 to chyba dodatek plus do xp (było takie coś?) 4 to Release Candidate 2 czyli wersja NIE FINALNA.

Bierz nr. 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2.windows xp bulid 2600

3. windows xp plus pack

Nawet nie wiedziałem że tyle wersji xp jest :oops:  która Z TYCH WERSJI JEST NAJNOWSZA I NAJLEPSZA ?

1. tutaj nie potrzeba aktywacji :) wpisujesz tylko numer seryjny ... jak kto woli.. mze byc i serial :P :arrow: INSTALUJ TEN

2. to jest wersja beta :) :!: NIE INSTALUJ :!:

3. to jest dodatek do wina xp he i prof.... w ktorym masz dodatkowe tapety, wygaszacze itp :) nie polecam tego dodatku.......... zajmuje od cholery miejsca i jest jak dla mnie nie przydatny :) :!: NIE INSTALUJ :!:

4. to jest wersja ktora wyszla przed wyjsciem wersji finalnej..... czyli taka nowsza beta ;) :!: NIE INSTALUJ :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2.windows xp bulid 2600

3. windows xp plus pack

Nawet nie wiedziałem że tyle wersji xp jest :oops:  która Z TYCH WERSJI JEST NAJNOWSZA I NAJLEPSZA ?

1. tutaj nie potrzeba aktywacji :) wpisujesz tylko numer seryjny ... jak kto woli.. mze byc i serial :P :arrow: INSTALUJ TEN

2. to jest wersja beta :) :!: NIE INSTALUJ :!:

3. to jest dodatek do wina xp he i prof.... w ktorym masz dodatkowe tapety, wygaszacze itp :) nie polecam tego dodatku.......... zajmuje od cholery miejsca i jest jak dla mnie nie przydatny :) :!: NIE INSTALUJ :!:

4. to jest wersja ktora wyszla przed wyjsciem wersji finalnej..... czyli taka nowsza beta ;) :!: NIE INSTALUJ :!:

Co ty tu wypisujesz build 2600 jest to wersja finalna-handlowa a nie beta, tą samoą kompilację ma wersja corporate tyle że tam nie trzeba aktywować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi