GreenGo Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Witam. Mam laptopa (ok 4-5 letniego). W którym zepsuło się CD. Chciałbym na nim teraz zainstalować windowsa ale własnie pytanie jak ? Mogę jakoś przez dysk zewnętrzny ? Mam też możliwość wgrania plików instalacyjnych windowsa na dysk laptopa ale jak potem odpalić setup ? Jakieś rady ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Jeśli w biosie jest możliwość odpalania z USB, to pendrive lub (najlepiej) CD-ROM na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Jeśli możesz wgrać pliki instalacyjne na HDD ( XP ) i masz napęd FDD (dyskietki 3.5") wbudowany/USB, to możesz instalować z dysku, ale musisz mieć pliki na innej partycji niż masz system. Jeśli nie, to naped CD na USB albo instalacja z pendrive, jeśli Twój bios wspeira taka funkcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...