Margal Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 OK, na początek przepraszam, jeśli temat jest nie w tym dziale, ale ten wydał mi się najodpowiedniejszy. Chodzi mi o to, że na dysku D: (mam dwie partycje dysku twardego) znajduje się dziwny folder o nazwie składającej się z prawie trzydziestu chyba przypadkowych cyfr i liter z początku alfabetu, który podobno ma 0 bajtów i zawiera w sobie 2 podfoldery: amd64 oraz i386, które jednak "nie są dostępne. Odmowa dostępu". Nawet na administratorze... Po kiego dzwonka to się tam znajduje? Czy to potrzebne? I czy gdybym chciał sformatować dysk D, to bym przecież usunął to cuś, to czy nie byłoby potem cyrków? Z góry dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Resztki po łatkach. Skasuj. Możliwe że trzeba będzie to zrobić w trybie awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margal Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Nawet w awaryjnym nie idzie go usunąć, bo odmowa dostępu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Próbowałeś użyć Unlockera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Odpal jakiegoś Linuxa livecd (Ubuntu) - on nie zwraca uwagi na uprawnienia na partycjach NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margal Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Dzięki wielkie. Linuks wywalił sprawę bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...