D.D. Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Witam Dobre człowieki jakie parametry ma zasilacz do kiery logitech Driving Force GT ? Kupiłem we wtorek w MM w Legnicy i nie popatrzyłem że w komplecie nie było zasilacza Mają mi podesłać w swej niezmierzonej łaskawości bo podobno gdzieś jest ale kiedy to będzie nie wiem. Poszukałbym jakiegoś uniwersalnego tylko o jakich parametrach prądowych szukać ? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.D. Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 wczesniej pisałem ze temat do zamknięcia ale może się jednak komuś przyda http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bi...hp?p_faqid=9004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dada343 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Witam mam problem z zasilaczem do Kierownicy Logitech Driving Force Gt ponieważ nie mam do niej zasilaczu i mam pytanie czy mógłby pasować ten ? : Zasilacz 24V 0,75A ES18E24P1J Proszę o szybką odpowiedz . Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzięki . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...