patison881 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Witam! Czy ktoś może wie gdzie mogę dostać obudowę przycisków do tej drukarki. Sytuacja jest taka: Mam HP Deskjet F4210 i chcę mieć dostęp do wszystkich przycisków (bote drukarki różnią się tylko oprogramowaniem i właśnie oprawką o której mowa (no może jeszcze innymi rzeczami np. tusze).Z góry dziękuję za odpowiedzi. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Przeciez to są całkiem inne drukarki. Jedyne co je łaczy to podobna obudowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patison881 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Przeciez to są całkiem inne drukarki. Jedyne co je łaczy to podobna obudowa.Ale jeśli się zdejmie ów obudowę w F4210 to widać będzie to samo co w F735 (tz. w F4210 pod obudową są ukryte przyciski). P.S. Dla porównania dam jeszcze fotkę F735. Edytowane 24 Października 2009 przez patison881 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...