PelikanQ Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Czołem.Niedawno dostałem komputer z esc.pl i już zabieram się uruchamianie...Ale zaraz,zaraz w e-meilu mi napisali,że muszę na własną rękę przykręcić chłodzenie.Tyle,że ja jestem laikiem i nie mam żadnego pomysłu na to.Wyjąłem ten wiatraczek,i według instrukcji muszę przykręcić jakieś 2 wygięte kawałki blachy.No i na tym stoję,nie ma bata nie mam pomysłu jak to przykręcić.Może Wy pomożecie?Tutaj macie część dotycząca mnie(procesor AMD) instrukcji: Z góry dziękuję za pomoc :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 1. Kładziesz chłodzenie na procku 2. Zaczepiasz zapinkę z jednej strony (jak na rysunku 2) 3. A potem musisz użyć nieco siły, żeby z drugiej strony też zaczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelikanQ Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 2. Zaczepiasz zapinkę z jednej strony (jak na rysunku 2) 3. A potem musisz użyć nieco siły, żeby z drugiej strony też zaczepić. Przepraszam,że takie noobskie pytanie ale o co mam zaczepić? (O obudowę,róg procka itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 (edytowane) Wokół proca masz koszyk Od górnej i dolnej części masz zaczepy. Edytowane 22 Października 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Tak to powinno wyglądać po zamontowaniu. Pierwszą blaszkę przykręcasz pewnie w rękach, zahaczasz z jednej strony, blaszkę z drugiej strony zgodnie z instrukcją przykręcasz już na koszyku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...