gorky1000 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 mam pytanie o paste Arctic Silver III, czy to dobra pasta ? gdzie ja mozna kupic? czy moze lepiej wybrac jakas inna(ale jaka) - cena pasty nie gra roli procek to 1700+, chlodzony zalmanem 6000cu, temp ok 34, temp w obudowie ok 37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ... zalmanem 6000cu, ... w komplecie z tym coolerkiem powinna byc "biala" pasta - ktora jest calkiem niezla - IMO jak masz ta Zalmanowska to szkoda wydawac kase na AS zeby obnizyc temp o jakis 1*C a jak sie skonczyla to AS jest niezly ale ja np uzywam Thermopox 75AGS - minimalnie slabsza pasta (wg serwisow ktore testowaly bo ja na roznych konfigach nie zauwazlym roznicy wiekszej niz 1*C - co miesci sie w granicy bledu pomiarowego) a kosztuje 1/3 tego co AS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 To bardzo dobra pasta, chyba (o ile sie nie myle) nawet najlepsza do tych celow. Mozna ja kupic na przyklad w : 4 MAX Cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Najlepsza jaka jest! Czytalem gdzies, ze koles mial roznice 4C pomiedzy AS3 i srebrna Titana - na ile to miarodajne, nie skomentuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a ja kupiłem Igloo 2410 i na nim była biała jakas pasta, wydawała mi sie smieszna, wytarłem i posmarowalem pastą od Titana co kiedys kupiłem razem z coolerem. - czy dobrze zrobiłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a może zamiast AS3 - Arctic Ceramique ? :) http://www.arcticsilver.com/ceramique_compound.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 koles mial roznice 4C pomiedzy AS3 i srebrna Titana - na ile to miarodajne, nie skomentuje. ja kupiłem na allegro 10 srebrnych titana i 5 białych silikonowych za 10zł i używam do każdegoradiatora : na grafę, procek, a na radiatory na pamięciach zarzucę białą bo srebrną łatwo zwarcie zrobić. dla różnicy 2-3 stopni (bardziej wiarygodne) szkoda mi zapłacić 30zł, być może na super wypasionych sprzęcikach o ogromnej wydzielanej mocy różnica jest większa niż na zwykłym kompie ale dla mnie różnica 35 a 38 stopni nie jest warta 30zł. tyle to ja dałem za mój cały cooler titata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a może zamiast AS3 - Arctic Ceramique ? :) http://www.arcticsilver.com/ceramique_compound.htm No to dales!!! (w pozytywnym sensie) Ceramique jest obecnie chyba najlepsza pasta. Pojemnosc cieplna lepsza od AS3 i do tego nie przewodzi pradu. W Polsce bedzie juz do kupienia (chyba, ze ktos juz ma) za jakies 2-3 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 jest juz do kupienia (bynajmniej chyba w zeszla niedziele na cgk widzialem,a moze to bylo 2 tyg temu,ale chyba w zeszla niedziele) za magiczne 50 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...