Lama Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 (sorx za drugi post z rzedu) wlasnie przeczytalem na komputronik.pl ze ten epox ma mozliwosc regulacji mnoznika w biosie - czy to prawda bo z doswiadczenia wiem ze czesto zdarzaja im sie rozne bledy :P i czy w ecs jest tez taka mozliwosc ?? bo na komputroniku nie ma tych informacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a mam pytanie czy w standardowym biosie w ecs'ie mozna ustawic magistrale wyzsza niz 166 ?? czy tylko w jakims biosie do oc bo nie wiem po kupnie jaki bios dac do tej plytki ?? oczywiscie ze masz mozliwosc zmiany magistrali do 200Mhz i nawet wiecej ale to juz po malych modach :) :) wlasnie przeczytalem na komputronik.pl ze ten epox ma mozliwosc regulacji mnoznika w biosie - czy to prawda bo z doswiadczenia wiem ze czesto zdarzaja im sie rozne bledy i czy w ecs jest tez taka mozliwosc ?? bo na komputroniku nie ma tych informacji... ECS ma mozliwosc zmiany mnoznika tylko na zworkach :P :P pozdro :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a szkoda bo to w sumie nie zworka tylko jumper i troche jest to kłopotliwe zmienianie zwlaszcza jak mi rurki od WC przeszkadzaja dojść tam, i mogli dać więcej tych jumperów bo na poszeczególne mnożniki trzeba nawet 3 a jest standardowo 1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...