Skocz do zawartości
Lama

AXP 1700+ + ECS L7S7A2

Rekomendowane odpowiedzi

(sorx za drugi post z rzedu)

wlasnie przeczytalem na komputronik.pl ze ten epox ma mozliwosc regulacji mnoznika w biosie - czy to prawda bo z doswiadczenia wiem ze czesto zdarzaja im sie rozne bledy :P i czy w ecs jest tez taka mozliwosc ?? bo na komputroniku nie ma tych informacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mam pytanie czy w standardowym biosie w ecs'ie mozna ustawic magistrale wyzsza niz 166 ?? czy tylko w jakims biosie do oc bo nie wiem po kupnie jaki bios dac do tej plytki ??

oczywiscie ze masz mozliwosc zmiany magistrali do 200Mhz i nawet wiecej ale to juz po malych modach :) :)

wlasnie przeczytalem na komputronik.pl ze ten epox ma mozliwosc regulacji mnoznika w biosie - czy to prawda bo z doswiadczenia wiem ze czesto zdarzaja im sie rozne bledy  i czy w ecs jest tez taka mozliwosc ?? bo na komputroniku nie ma tych informacji...

ECS ma mozliwosc zmiany mnoznika tylko na zworkach :P :P

pozdro :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a szkoda bo to w sumie nie zworka tylko jumper i troche jest to kłopotliwe zmienianie zwlaszcza jak mi rurki od WC przeszkadzaja dojść tam, i mogli dać więcej tych jumperów bo na poszeczególne mnożniki trzeba nawet 3 a jest standardowo 1 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...