porutmen Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Witam, mam taki problem zainstalowalem USB LOCK AP i po jakims czasie uzytkowania tego programu po odinstalowaniu go nie moge wywalic folderu z USB LOCK AP w srodku tego folderu zostaly pliki taki jeak klpsrvc aplikacja exe i svchost tez aplikacja exe i nie moge sie ich pozbyc,to moze i nie byl by taki straszny problem gdyby nie to ze co kilka minut wyskakuje mi komunikat: wykrywanie okien dialogowych uslug interakcyjnych, program nie moze wyswietlic komunikatu na pulpicie i ze program wymaga uwagi i podaje mi siciezki do tych wlasnie pliko;/ w moim systemie a jest to win vista home premium. No i nie wiem co z tym ustrojstwem zrobic;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porutmen Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Dobra kolega podsunal pomysl i program UnLocker zadzialal i przy ponownym uruchomieniu komputera usunal te pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...