porutmen Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 (edytowane) Wiec tak, po zainsalowaniu Win 7 rtm zaczał mi sie pojawiac problem tego typu, ze: gdy wylaczam komputer slychac jak glowica dysku staju po chwili rusza i tak okolo 4 razy az w koncu komputer sie wylacza, mam 2 hdd jeden seagate a 2 ostatnio zakupiony samsung. Win postawilem na seagate. Mam obawe ze po prostu mi dysk padnie;/ Prubowalem juz flash'owac biosa kilka razy bo myslalem ze to moze byc powodem dla tego wgralem wersje w ktorej byly wprawadzane zmiany w obslugiwaniu dyskow i nic;( obydwa dyski sa na standardzie sata 1 i nie wiem co jeszcze moge dodac;/ z gory dziekuje za pomoc:) Edytowane 23 Października 2009 przez porutmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 czy to nie jest przypadkiem któryś z dysków z felernym firmware? czyli Barracuda 7200.11 albo Barracuda ES.2 SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porutmen Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 (edytowane) czy to nie jest przypadkiem któryś z dysków z felernym firmware? czyli Barracuda 7200.11 albo Barracuda ES.2 SATA Zapomnialem podac:P Seagate ST3250310AS i w sumie to moze byc cos z firmware bo milame problem z zainstalowaniem windy wyskakiwal komunikat ze bootmgr is missing;/ ale jakos to ominalem :wink2: Edytowane 23 Października 2009 przez porutmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...