Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Moze wie kto jak mozna zrobic bude jak TU THX za wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Po kiego Ci taka obuda ? mój comp na desce leży i tyle po co mi obudowa jak mam stół:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Mam brata który ma 3 lata (nie smiejcie sie) który zniszczyl mi moja stara case. I dlatego pytam sie szy TAK czy NIE Nie to kupie sobie ze sklepu (napiszczie jaka) a tak to ja sam wiem jaka zrobie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ja na twoim miejscu pokombinował coś z bratem a nie obudową.... :D hehe zamiast budować takie żelastwo to zbuduj klatkę dla twojego brata to rozwiąże wiele prolemów :D :D :D heh dobrrra żartowałem a tak wogóle to poco ci takie coś ?!? lepiej owin obudowę drutem kolczstym i po sprawie. brat nie będzie kombinował :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Dla mnie zdecydowanie za bardzo "twórcza" ps. autor tego musiał mieć jakąś wizję wszechświata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zrób :twisted: zabawnie bedzie, pochwalisz sie potem nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 JAK DLA MNIE OBRZYDLIWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 :arrow: ... mi osobiscie sie nie podoba. lepiej uzyc do modyfikacji jakis neonow itp. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 amoże taką: http://www.eugenesargent.com/case1.htm ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 amoże taką: http://www.eugenesargent.com/case1.htm ? 8O O taką to ja moge mieć jak mi ktos zrobi. Calkiem fajna i oryginalna. Ciekawe ile wazy i jak tłumi dzwieki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Nie zrobilem tego. Za drogo... :evil: 400 zyli to za duzo. A na dodatek nie mam zasilacza do p4 :cry: Wiec jaka moze bym mogl sobie kupic z pozadnym zasilaczem 350 ew 300? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 cie racje zamkne Brata do moich 3 piesków. 2 moze nic mu nie zrobia... Podamy Cie wtedy do Animals czy czegos takiego zajmującego sie ochroną zwierząt :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 cie racje zamkne Brata do moich 3 piesków. 2 moze nic mu nie zrobia... Podamy Cie wtedy do Animals czy czegos takiego zajmującego sie ochroną zwierząt :lol: DOWCIP MIESIACA :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A jaką bym mógl sobie kupic? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 amoże taką: http://www.eugenesargent.com/case1.htm ?Przecież to jest ta sama po przeróbkach młotkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Kurde!! Obie te pudła są oryginalne, ale przypominają bardziej kaloryfery niż kompy!!! (Dobre odprowadzanie ciepła, co :lol: ). A co do nowego pudełka... cóż im większe tym lepsze!! Tylko pamietaj, zeby nie byla za krótka (Codegen lubi robic takie krótkie :? ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Haha. Kupilem taka sama. A oto jej dane szczególne: -wysokosc= 42,6 cm -szerokosc=18,7 cm -glebokosc= 46 cm Plusy: +konstrukcja "modulowa" +System chcodzenia HDD :twisted: +Wyjscia USB itp. na przodzie Minusy: -waga -zasilacz -izolacja(moze to plus) I to na tyle THX za odpowiedzi i kontynuowania tematu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...