bagienny Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 (edytowane) Notebook MSI GT725 był bardzo udaną konstrukcją i rynkowym sukcesem. Dzięki dobrej konstrukcji i wydajności mobilnego Radeona HD 4850 model ten okazał się (a w zasadzie ciągle jest) jednym z najlepszych dostępnych modeli dla mobilnych miłośników gier o odpowiednio zasobnych portfelach. Dziś natomiast testujemy specjalnie dla Was nowy model o oznaczeniu GT740, w którego wnętrzu znalazła się nowa karta graficzna - GeForce GTS 250M, a całość bazuje na najnowszej platformie mobilnej Intela o nazwie kodowej Calpella. Czas przekonać się jak ten wór pełen nowości będzie się sprawdzał w praktyce. Dzięki uprzejmości polskiego oddziału MSI prezentujemy Wam pierwszą w Polsce recenzję MSI GT740 Pełna treść publikacji Edytowane 23 Października 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 szkoda że nie daliście zdjęcia wnętrza laptopa - z otworzoną dolną pokrywą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Niestety problemy z aparatem zmusiły do użycia oficjalnych zdjęć. Ale nie sądzę, żeby w tej kwestii różnił się od GT725, którego wnętrze zaprezentowaliśmy w jego recenzji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopico Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Kupiłem tego laptopa miesiąc temu mam pewne wątpliwoci do ww. sprzętu. Miesiąc temu sprzedałem mojego Qosmio i porównuje z tym laptopem MSI GT740. Nie będe brać pod uwagę kolorystyki bo w 2 przypadkach jest kontrowersyjna. Po 1. Głosniki w MSI tragedia nie ma porównania z Qosmio poco ten subwofer jeli on wogóle nie gra nie bede sie rozpisywać szkoda słów. Po 2. Nie dalicie dokładnych fotek bateria wystaje 2 cm za laptopa hahaha a zaraz za nią jest gniazdo baterii a wtyczka od zasilacza jest pod kątem więc trzeba uważać żeby gniazdo nie rozwalić - szczyt głupoty szkoda słów. Po 3. Panel nad klawiaturą porażka przez przypadek przejedziesz palcem szybko i to sie np. wifi wyłączy itd. Po 4. Poco dali plecak w który się laptop nie miesci szczyt. Laptop mieci się luzem za przegrodą. Po 5. Dokupiłem gwaranceje ale nie można jej zarejestrować bo nie ma takiego medelu taki mam komunikat. Po 6. Nie ma możliwosci dołożenia ramu bo zamontowali stikery tego nie było w qosmio. Po 7. Poco media center jak nawet pilota nie dali Co do reszty jestem zadowolony jest w miare szybki. Fakt jest taki, że nie kupił bym go poraz 2 wolałbym dołożyć i kupić qosmio x500, szkoda że był niedostępny w polsce. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Po 1. Głosniki w MSI tragedia nie ma porównania z Qosmio poco ten subwofer jeli on wogóle nie gra nie bede sie rozpisywać szkoda słów.Tragedia taka jak w większości laptopów - i tak lepiej podłączyć zewnętrzne. :wink2: Po 5. Dokupiłem gwaranceje ale nie można jej zarejestrować bo nie ma takiego medelu taki mam komunikat.Radziłbym zadzwonić do MSI i się dowiedzieć - może coś w tej sprawie poradzą. Po 6. Nie ma możliwosci dołożenia ramu bo zamontowali stikery tego nie było w qosmio.Możliwe, że to po prostu plomby transportowe - http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=19158 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...