beavisek Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Witam! Chcialem zaglebic sie w temacie administracji sieciami 8O . Glownie chodzi mi o windows. Czy znacie czy są jakies strony portale albo cos w tym stylu gdzie mozna sobie o tym poczytac? Mam juz jakies ksiazki ale chcialbym cos przeczytac z cyklu "abc" "podstawy" albo "nie tylko dla orłów" :lol: I mozecie mi tez podac jakies ciekawe pozycje jesli chodzi o książki! dzieki z gory i pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ... glownie chodzi mi o windowsz tego wnioskuje, ze o w2k server :) a wiec: http://pc.howto.pl/ (kilka tutoriali do roznych "czesci" systemu :)) i.... w zasadzie to Ci powinno wystarczyc :P jak nie to polecam najlepszy portal o wszystkim www.google.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 o win2k dobra jest infojama.pl masz tam rozbudowane forum popytaj tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...