slawekkkkkkk Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Witajcie Mam pytanie jaką najlepsza rozdzielczość ustawic na monitorze 22 cale ? Im wyższa tym lepsza?Czym sie sugeroewac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 LCD? Natywna i zadna inna! Dla 22" czesto jest to 1680x1050 ale to zalezy od monitora A tak poza tym to bylo juz nie raz na forum pisane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekkkkkkk Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 LCD? Natywna i zadna inna! Dla 22" czesto jest to 1680x1050 ale to zalezy od monitora A tak poza tym to bylo juz nie raz na forum pisane... Tak lcd. Taka ustawiłem zanim napisałem ten post miałem wrażenie, że jest najlepsza i dobrze trafilem:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...