antonio350 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 witam,proszę o radę w wyborze monitora do 1700 zł.Przeznaczenie filmy,gry,internet podłączenie i granie na konsoli ps3.rozmiar 22-24 cale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello92 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Masz tu poniżej kilka fajnych monitorków za nie wygórowane pieniądze: http://www.esc-net.pl/product_info.php?cPa...oducts_id=22054 http://www.esc-net.pl/product_info.php?cPa...oducts_id=13097 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narril Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 PHILIPS 240PW9ES Ten bede sam kupowal, cena do 1,7k, zastosowanie +/- jak u Ciebie. Jedyny minus, nie moglem znalesc sklepu, ktory mial by go na stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio350 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 rozumiem że te monitorki które podali koledzy to jest najlepszy wybór w tej cenie i do moich zastosowań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 jest jeszcze 22'' Dell 2209WA za ok.1k pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ub3r pro Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Bierz tego Della co podano wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 potwierdzam bierz della mam go i naprawdę nieźle się sprawuje i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń (jedynie czerń mogła by być bardziej czarna ale to tylko w filmach i w ciemnym pokoju a po za tym to raczej bolączka wszystkich LCD niezależnie od matrycy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 do autora: na pewno nie bierz niczego na TN. ten rodzaj matrycy jest po prostu gorszy pod każdym względem technicznym od IPS i xVA. jego jedyną zaletą jest niższa cena. Jeżeli chodzi o wybór między IPS a xVA to : IPS: + szybszy czas reakcji - czerń nie jest tak dobra jak w xVA, pod kątem czerń może "srebrzyć" xVA: + lepsza czerń - wolniejszy od IPS Zastanów się czego potrzebujesz i dokonaj wyboru, moim zdaniem nie ma sensu dawać 2x tyle za 24 calowego Philipsa skoro można kupić 22 calowego Della. No chyba, że ten Philips jest naprawdę sporo lepszy, ale tego nie wiem bo nie widziałem go na oczy ani nie interesowałem się nim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio350 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) a coś z eizo lub hp do 2 tysiaków opłaca się? Edytowane 24 Października 2009 przez antonio350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...