promen Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 (edytowane) Witam czy istnieje jakaś wtyczka lub coś innego do edycji strony [ wyświetlanej ] np usunięcia przycisku moje konto na jakimś form [ jest wtyczka firebug i jest ok gdyby nie to ze po każdym odświeżeniu strony wszystko się resetuje ] tak więc mam pytanie czy jest coś aka firebug tyle że z możliwością zapisania zmian dla danej strony tak aby zmienić coś na stałe lub jakas inna wtyczka , program , skrypt , trick pozdrawiam Edytowane 23 Października 2009 przez promen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Stylish do edycji css. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promen Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 dzieki troche pomoglo ; ) ale mam problem np jesli bylo menu i je wywalilem to teraz zostalo puste pole i nie wiem jak to sie nazywa i jak to wywalic z tego co zobaczylem w firebugu to <td width="175" valign="top"> odpowiada za to ale nie wiem jak to dodac do styles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Nie dodasz. Jesli to jest element budowy strony to mozna tylko pogratulowac jej twórcy za uzycie tabel, których być nie powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promen Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 nie ma jakiejs innej wtyczki ? bo w firebugu mozna usuwac tyle ze nie ma opcji save ; ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 A nie da się przypadkiem zmieniać wymiarów elementu <td> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Nie dodasz. Jesli to jest element budowy strony to mozna tylko pogratulowac jej twórcy za uzycie tabel, których być nie powinno. To ze wszystko robi sie na divach wcale nie znaczy ze nie mozna wogole uzywac tabelek. :lol: Ja polecam: http://labs.mozilla.com/jetpack/ - napisz sobie w nim kod ktory bedzie po zaladowaniu konkretnej strony usuwal konkretne rzeczy ze strony, jesli maja ID to nie ma problemu jesli nie ma maja to sie bedziesz musial do nich dokopac poprzez rodzicow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promen Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 A nie da się przypadkiem zmieniać wymiarów elementu <td> ? w firebugu sie da ale w styles to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) To ze wszystko robi sie na divach wcale nie znaczy ze nie mozna wogole uzywac tabelek. :lol:Oczywiscie ze mozna, ale nie do budowania na nich strony. Tabela słuzy do czego innego. Edytowane 25 Października 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Oczywiscie ze mozna, ale nie do budowania na nich strony. Tabela słuzy do czego innego. Tu sie musze zgodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...