JaQs Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Otoz mam problem ktory od dluzszego czasu mi doskwiera. IHS na procu jest nierowny. Sytuacja wyglada tak, ze jak przesmaruje, zaloze cooler na nowo to wszystko chodzi tak do 2 miesiecy. Potem sytuacja sie powtarza tzn. procek w stressie temperatura rosnie az do resetu. W praktyce oznacza to to, ze nie moge w nic np. grac bo 10 min i jest po graniu. Mam juz dosyc tego ciaglego smarowania bo przeciez ile mozna. Tym bardziej, ze Zalman nie jest pasta ktora traci swoje wlasciwosci po 2 miesiacach. Co z tym zrobic? Myslalem zeby wywalic IHS, ale Karakorum ma mocna zapinke i pewnie go pokrusze wtedy. Szlifowac? moglby ktos powiedziec jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Możesz zdjąć czapkę i skonstruować coppershima, czy jak to się tam zwało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...