F4lkon Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Witam :D Mam zainstalowanego na C windowsa XP i ostatnio zainstalowałem jako drugi system Windowsa 7 na partycji D ... jak mam teraz odinstalować 7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 1. Włączasz XP i formatujesz partycje z 7. 2. Odpalasz płytkę XP i w konsoli odzyskiwania klepiesz polecenia: fixmbr, fixboot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4lkon Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 1. Włączasz XP i formatujesz partycje z 7. 2. Odpalasz płytkę XP i w konsoli odzyskiwania klepiesz polecenia: fixmbr, fixboot. ... a co to jest ta konsola odzyskiwania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Cos o czym przeczytasz w pomocy systemu i co znajdziesz po uruchomieniu komputera z płyty instalacyjnej XP. Edytowane 24 Października 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...