wolak Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 mam maly problem z moimi urzytkownikami, a polega on na tym ze zalorzylem serwer na linuxie na SDI podlaczymem 7 osob, problem w tym ze niekturzy urzytkownicy rzarzuca sobie kaze wlacza 1000 plikow do sciagania a reszta uzytkownikow berze ochlapy :( chcialbym jakos zrobic aby jeden uzytkownik nie mogl siagnac wiecej niz jeden plik tylko problem jak czy ktos mugby mi powiedziec jak to zrobic bardzo bym prosil wolak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 mam maly problem z moimi urzytkownikami, a polega on na tym ze zalorzylem serwer na linuxie na SDI podlaczymem 7 osob, problem w tym ze niekturzy urzytkownicy rzarzuca sobie kaze wlacza 1000 plikow do sciagania a reszta uzytkownikow berze ochlapy :( chcialbym jakos zrobic aby jeden uzytkownik nie mogl siagnac wiecej niz jeden plik tylko problem jak czy ktos mugby mi powiedziec jak to zrobic bardzo bym prosil wolak Myslisz nie w ta strone. Takie ograniczenie nie tylko bylo by glupie co praktycznie nie mozliwe do wykonania. Zainteresuj sie CBQ to bylo by raczej to co szukasz i przydzielanie pasma, pasmo gwarantowane. Ktos bardzo ladnie to opisal: http://republika.pl/sp9wun/linux/cbq.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolak Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 mam maly problem z moimi urzytkownikami, a polega on na tym ze zalorzylem serwer na linuxie na SDI podlaczymem 7 osob, problem w tym ze niekturzy urzytkownicy rzarzuca sobie kaze wlacza 1000 plikow do sciagania a reszta uzytkownikow berze ochlapy :( chcialbym jakos zrobic aby jeden uzytkownik nie mogl siagnac wiecej niz jeden plik tylko problem jak czy ktos mugby mi powiedziec jak to zrobic bardzo bym prosil wolak Myslisz nie w ta strone. Takie ograniczenie nie tylko bylo by glupie co praktycznie nie mozliwe do wykonania. Zainteresuj sie CBQ to bylo by raczej to co szukasz i przydzielanie pasma, pasmo gwarantowane. Ktos bardzo ladnie to opisal:http://republika.pl/sp9wun/linux/cbq.html dzieki za wiadomosc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...