FumFel_20 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja grywam w championship managera 4 bo bardzo lubię piłkę nożną :lol:.Widze ze laseczka perfekt i podkręcać kompa potrafi 8O Oj cos nie wierze....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja grywam w championship managera 4 bo bardzo lubię piłkę nożną :lol:. tomekjak znowu prowokujesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Sexylaska to twoje zdjecie ?? to daj swoj gg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 POLECAM OSOBIŚCIE ( na podstawie własnego doświadczenia) kolejność przypadkowa: - GOTHIC 2 (RPG ale super!!!) - beach life (starategia plażowa) - master of orion3 (bardzo skomplikowana strategia ekonomiczna) - mafia (super klimat, fabuła i grafika!) To na razie tyle. Pozdrawiam płeć piękniejszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 moja dziewczyna w heroes 4 pogrywala sobie :) -tzn wymitala z czasem jej celem nie bylo zwyciestwo ale zzwyciestwo bez zadnych strat wlasnych :))) - nie mialem z nia szans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur wawa Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 cześć, moja żona pogrywała w RÓŻOWĄ PANTERE, LARY 7, a może PASSAGE 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 polecam z zabijaczy czasu -diamond mine -dynomite obie mozna zassac z yahoo games gorzej jest z -jigsaw puzzle bo ciezko o serial ale generalnie git bardzo dobry -Kyodai by René-Gilles Deberdt a jesli ktos nie boi sie spywaru to jakis czas bawi -GemMaster z wiekszych: -Neverhood :arrow: absolutna rewelka -Broken Sword (ale dwie pierwsze czesci, zreszta jush kultowe) -American McGee's Alice -Harry P. tesh ujdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Petz: Your Computer Puppy [czy jakos tak] Ostatni mnie eX o to pytala, a juz szmat czasu minol od zerwania, nawet w innych miastach, tudzierz panstwach [8O] mieszkamy. Wiec skoro jej w pamiec zapadlo, to musialo byc fajne dla laski :), chodzilo na PII233@289 ohne probleme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ja polecam ci Unreal2 moja siostra w to lubi grać :) ja sam lubie ut goty no ale młodsze pokolenie woli nowsze rzeczy ( ona ma 10 lat ) , ale jak pięknie roz.pie,.rd,ala, te piajączki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Diablo 2 ..jedyna gra, w ktora (oprocz pasjansow:) ) gra moja panna .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 a moze LULA : wet the sexy empire . Mozna sobie pograc a potem normalnie rozkrecic biznes ( jesli dobrze robisz zdjecia ) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Po pierwsze, jezeli coś w stylu Stronghold to: niedawno wyszła Rise Of Nation :idea: , także Stronghold: Cruesader (druga cześć gry) i wiele wiele innych. Co do przygodowych, bardzo ciekawą grą wartą świeczki i poświecenia wielu godzin na przejście jest Syberia pierwsza i druga część, jak i również The Longest Journey, Shizm (czy jakoś tak), a także całiem ciekawa, troche starawa aczkowiel oszołamiająca pod względem zachowań bohatera jest: Abe Oddysee, Abe Exodus i Abe Munch Oddysee :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 90% ktore wogole lubia gry uwielabiaja lare c. tak jak ja. niewidzicie tego u swoich kobitek??spytajcie je to odrazu,te 10% nie zagra bo sie bedzie balo ze jej chlopak bedzie zazdrosny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Tetris :D Arkanoid :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 zagraj se w Morrowinda :) tylko najlepiej se zrob jakas czarodziejke czy cos, no chyba ze lubisz latac z mieczem kszyczac "moja byc nord, moja byc wojownik, moja lubiec moj miecz" :P gierka jest po prostu cudowna wystarczy nawet popatrzec na jeden z przyklejonych tu topickow i ilos postow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 GTA 3, SIMSY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 saper,pasjans:) mortal kombat no i tomb raidera ( niewiem czemu ale dziewczyny lubia patrzec jak lara ginie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 POSTAL 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbt18 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 postal jest do bani :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a moze Age of Mythology...?? nikt nie słyszał o tej wspaniałej strategi???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Diablo II LOD, Larry, Simsy, SimCity, Kurka Wodna i jakieś tetrisy. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a co do przygodowek to moze neverhood ;) gierka wymiata, najlepsza jest dziura kolo ktorej jest tabliczka "nieskakać, grozi śmiercią", a i tak wszyscy skakali :lol:bekanie po jabłkach na samym poczatku lepsze .. zjadles 3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A ja jestem kobitką i uwilbiam pogrywać w # GTA Vice City # UT 2004 # Kwaka 3 no i oczywiście świetny NFS Underground Te giery są wręcz stworzone dla płci pięknej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Age Of Empires (troche stare juz), Age Of Empires 2 + dodatek, Age Of Mythology + dodatek, Empire Earth, Cossacs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 http://www.kurnik.pl/gomoku/ [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia22 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 a ja ostatnio ostro gram w DooM'a 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Jack Orlando, Neighbours From Hell 1 i 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 A ja bym jeszcze poleciła Soldier of Fortune I i II, Silent Hill 3, Carmageddon 2, Postal 2, Resident Evil no i może stareńkiego Kingpina :twisted: Do tego Maxa Payne (bo jest przystojny :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2004 a ja ostatnio ostro gram w DooM'a 3 :P Co robisz w piatek wieczorem ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 a ja ostatnio ostro gram w DooM'a 3 :P Co robisz w piatek wieczorem ?:) No pytanie, pewnie że gra w DooMa :D ... zamiast bukietu róż uprasza się o pakiet amunicji do Plasma Guna, ewentualnie BFG :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...