MrMatikm Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Witam jak w temacie: niedługo planuje kupno nowego komputera i zaobserwowałem spadek cen prawie wszystkich podzespołów komputera które wybrałem. Czy to jest to tylko przypadek czy naprawdę wszystko tanieje, a jeśli tanieje to jak długo jeszcze może tanieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 1. Nie ten dział. 2. Niski kurs dolara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 sory za nie ten dział ale nie wiedziałem jaki wybrać czy jeszcze mógłbyś mi tylko powiedzić czemu ceny zależą od kursu dolara, przecież chyba nie wszystkie firmy są amerykańskie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 90 % albo więcej sprzętu komputerowego produkowane jest w Chinach, Tajwanie, Korei, Wietnamie. Większość handlu międzynarodowego opiera się o dolara amerykańskiego, jest to najmocniejsza i najbardziej znana waluta na świecie. Dnia by mi zabrakło aby Ci to szczegółowo wytłumaczyć. Google na pewno Ci pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 acha no to dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...