poca Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mam nadzieje że tym razem NFS [gluteus maximus] nie da To są screeny z PS2. Więc możemy być dobrej myśli że na PC będą jeszcze lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Kopara w dół 8O Grafa zajebista. Ciekawe jak na pieca będzie wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 o ja pier............ MASAKRA grafa kosmiczna ciekawe jak bedzie z grywalnoscia bo nfs hp2 grafa tez jest cool ale grywalnosc do bani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mam nadzieje że tym razem NFS <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie da ... To są screeny z PS2. Więc możemy być dobrej myśli że na PC będą jeszcze lepsze. ja se nie robie nadzieji :[ ... wshystko ma być piękne i wogóle a jak już jest to doopa, ale poczekamy zobaczymy :] hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Z tego co pisze na IG będzie można tuningować samochody i będziemy się ścigać w nie legalnych wyścigach. Tylko jest problem, gra wyjdzie dopiero na początku przyszłego roku (2004) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 No właśnie ale grafa jest po prostgu wypasiona w huy Ja cie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 podobno nie bedzie dzialala na kartach Nvidii bedzie wyskakiwal Error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 podobno nie bedzie dzialala na kartach Nvidii bedzie wyskakiwal Error hahahahaahahaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Z tego co wiem to na PS2 ma być na początku przyszłego roku, a owersji na PC nic narazie nie wiadomo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Już przestańcie z tymi głupawymi plotkami że ta gra działa tylko na Ati a ta na nVidi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 gra wygląda na bardzo podobną do MotorCity - z jednej strony mam nadziej że nie będzie on-line - z drugiej jak nie będzie on-line szybko się znudzi - albo się ją przejdzie - niech zrobią on-line bez opłat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 QL, ale wymagania pewnie beda kosmiczne, no i poczekac troszke trzeba :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 hehe ... pewnie jedyne co bede mogl sobie zrobic to screeny poogladac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ..i właśnie dla tego zmieniam kompa :) Oj.......wakacje...nowy komp ...mniam.....ale se robię smaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 8O i w koncu supra sobie bedzie mozna posmigac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Nie podpalal bym sie tak. NFS:U poki co (i raczej nic nie wskazuje, ze sie to zmieni) wyladuje tylko na PS2, X-BOX i GCN. Sorry, no bonus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Nie podpalal bym sie tak. NFS:U poki co (i raczej nic nie wskazuje, ze sie to zmieni) wyladuje tylko na PS2, X-BOX i GCN. Sorry, no bonus. eee tam :) predzej czy pozniej na pc i tak wyjdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 8O i w koncu supra sobie bedzie mozna posmigac :D a w toce racce driver niema SUPRY ? :P jest i to fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 W toce nie gralem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 e tam jedynym dobrym nfs byla 1 potem tylko kicha i kicha :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 e tam jedynym dobrym nfs byla 1 potem tylko kicha i kicha :? :(tylko ta grafa ;) {jak na dzisiejsze warunki:P} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a nfs4 z porszakami :) jak dla mnie jedna z lepszych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 nfs 5 jest z porszakami, a nfs 4 jest faktycznie da best {IMO} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Chyba wiekszosc ludzi, ktorych znam uwaza, ze NFS V :Porshe bylo najlepsze ;) - wiem (bo jestem dentysta i od dwodziestu lat naprawiam pralki :D ) bo sam przeszedlem kilka razy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Grafa owszem niezła ale zbliżona do tej z NFS6HP2 wiec jeśli gra wyjdze na PC nie powinno być problemów, zresztą jeszcze sporo czasu upłynie zanim to ewentualnie będzie na PC skoro na PS2 ma być w 2004 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ogladaliscie Fast & Furious ?. Jezeli beda w NFS tak zaje***** bryki jak w filmie, to bedzie odjazd. Nie moge sie doczekac :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ja nie moge sie doczekac jakiejkolwiek gierki gdzie sie tuninguje fury i sie sciaga po ulicach miast. Marzenie. A przeciez jest to tak popularny ostatnio temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Tylko zeby trasy bylo odpowiednio urozmaicone i rozbudowane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 pierwsze co powiedzialem to " ja pier&^*e" :D grafa nieziemska tylko ciekawe jak z realizmem i urozmaiceniem tras :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Tak mówicie że grafa zajebista. A mi się nie podoba 8) Jakaś taka pixeloza. Karoseria samochodów w ogóle brzydka. Zbyt prosta. Za mało szczegółów. Poczekamy, zobaczym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...