keiename Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Bo to screeny z PS2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Chciałbym wierzyć że na PC będzie lepsza grafa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Lepsza pewnie bedzie :) osiagalna dla kart klasy R9700Pro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ale brednie. Wymagane bedzie od TNT2 wzwyz - to na bank. A co do oczekiwan - ja bym wolil jakis niezalezny tytul a nie kolejna "kultowa" gierka ze stajni EA, moze byc chociazby Street Legal 2. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 gra wygląda na bardzo podobną do MotorCity - z jednej strony mam nadziej że nie będzie on-line - z drugiej jak nie będzie on-line szybko się znudzi - albo się ją przejdzie - niech zrobią on-line bez opłat ;) a jest jakaś nakładka żeby w MotorCity grać w singla na kompie bez on-line Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Tylko żeby się nie okazało że trasy są tak samo zapętlone jak w poprzednich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Tak mówicie że grafa zajebista. A mi się nie podoba 8) Jakaś taka pixeloza. Karoseria samochodów w ogóle brzydka. Zbyt prosta. Za mało szczegółów. Poczekamy, zobaczym...A czegos ty sie spodziewał po PS2 :lol: .A tak poważnie to nawet fajna gra sie zapowaida .(choc w nfs 5 tez sie dalo auta tuningowac ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Grafa jest nawet spox, ale obrazki z Hot Prusit 2 wygladaja lepiej..... Mam nadzieje ze nie zapsuja grywalnosci tak jak w HP2. Jak polacza NSF Porshe z Midnight Club 2, to bedzie jajebista gierka.....:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 pierwsze co powiedzialem to " ja pier&^*e" :D grafa nieziemska tylko ciekawe jak z realizmem i urozmaiceniem tras :?ten wieczny problem realizmu - nfs mial byc niby symulacja a tu co czesc to wiecej arcade w tym jest mogli by zrobic nfs na 3 CD gdzie mozna by pojezdzic 30 roznymi wozkami na 30 roznych trasach - bez ogrniczen co do drogi - jakies gory miasta, pustynie i w ogole i model jazdy na serio realistyczny - jak stukniesz z 200kmh w drzewo to po tobie a nie ze zderzak odleci i dalej jedziesz - mysle ze tego brakowalo w nfs od zawsze - a dzieki temu niesamowicie wzrosla by grywalnosc no ale ja juz sie niczego nie spodziewam po serii nfs bo schodzi na psy - moze tylko grafa lepsza - ale realizm i model jazdy coraz gorszy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 genghiskhan : AMEN !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Tak mówicie że grafa zajebista. A mi się nie podoba 8) Jakaś taka pixeloza. Karoseria samochodów w ogóle brzydka. Zbyt prosta. Za mało szczegółów. Poczekamy, zobaczym...Pamiętaj, że to skriny z PS2! Na PC będzie dużo lepiej Anizo te sprawy i będzie piknie ;) :D. Mi osobiście gra się podoba bardzo :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jak widac na przykladzie nitto racing fizyka moze byc zupelnie zje**na (lub jej zupelny brak :D ) a gra moze wciagac mam nadzieje, ze nie uproszcza tuningu bryczek specjalnie dla 'małych konsolowców' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Powinni do każdego box'a z grą dawać gratis Radka 9800 Pro i 512 RAM BUS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Powinni do każdego box'a z grą dawać gratis Radka 9800 Pro i 512 RAM BUS :)jak rambusy to odrazu p4 3 ghz fsb800 i jakas wypasiona plytke pod to :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Powinni do każdego box'a z grą dawać gratis Radka 9800 Pro i 512 RAM BUS :)No, tak to niebędzie ale na pocieszenie może dorzucą grę do r9800 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Mi się grafika bardzo podoba. Można powiedzieć, że się zdjęcie widzi :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Nie podoba mi sie, ze w NFS-U bedzie mozna sie scigac chyba wylacznie noca, na to wyglada przynajmniej patrzac na zdjecia, nie widzialem screena za dnia. Jak dla mnie to ta gra to kolejny marketing, widac ze wraz z wyjsciem 2 fast 2 furious, wpadli na pomysl oparcia o to kolejnego NFS, co do realizmu, prawie nie mam watpliwosci ze NFS-U bedzie blizsza HP2 niz NFS-porsche, oczywiscie desek tez pewnie im sie nie zachce zrobic, zobaczymy ale samo EA przyczynilo sie ze jakos im nie ufam... :lol: Podobnie podzielam czyjes zdanie ze za szybko na PC wersji nie bedzie o ile w ogole bedzie. Wyglada na to ze EA znalazlo sobie nowego partnera finansowego - Sony, wiec tancza jak im zagraja (zaloze sie ze Sony placi EA za opoznienie premiery na PC)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...