BliSki Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Witam! Zastanawiam się nad kupnem myszki do gier, do neta. Chodzi o to żeby dobrze się na niej i grało i pracowało. Do tej pory myślałem nad Logitechu G9 oraz Icon7 Z500. Która z nich według was będzie lepsza? A może macie jakieś własne propozycje? Czekam na Wasze opinie i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 MX1100? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Logitech g9, używałem jej przez 1 tydzień i przyznam, że to chyba najbardziej precyzyjna i najbradziej płynna w przesuwaniu myszka jaką w życiu miałem w ręce. Ale ma dość specyficzny kształt i nie każdemu może dobrze leżeć. Najlpeiej jakbyś miał możliwość przetestowania jej przed zakupem. Edytowane 24 Października 2009 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BliSki Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 GeMtin1, czemu tylko tydzień? :P I czy ona nie jest trochę krótka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 może coś ze SteelSeries? np. Kinzu http://www.allegro.pl/item792125629_mysz_s...mycz_steel.html Niestety sam nie testowałem, a recenzje w internecie są w większości nic nie warte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 mx518! Mam ja juz z 4 czy 5 lat i nadal dziala jak nowa....w dodatku jej cena teraz jest dos atrakcyjna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 ja polecę Logitech G500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BliSki Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) A co myślicie o CM Storm Sentinel Advance? Edytowane 25 Października 2009 przez BliSki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 drugi głos na G500 . Dla mnie rewelacja . Mam też G9 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtremesystems Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 tez mam g500 super mycha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompanka Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 G500 na pewno będzie lepiej leżała w ręce od tej G9, moim skromnym zdaniem ta druga jest trochę zbyt przekombinowana... no, ale fakt, najlepiej by było mieć okazję wziąć to cudo najpierw do ręki. może tylko wygląda tak cudacznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2022 42 minuty temu, Tomasz_b napisał: Ja z kolei mogę polecić fajne dość duży wybór wzorów w A ja nie polecam sklepu który zalinkowałeś, wali ściemą i trollingiem. Także wypad z forum. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...