Skocz do zawartości
Hesos

Portret Na ścianie

Rekomendowane odpowiedzi

Wspólny z żoną a "autoportret" to co innego :) Jak bym zobaczył u Ciebie w domu "wspólny z żoną" to bym pewne powiedział ze fajny pomysł, ale jak bym zobaczył Ciebie samego wiszacego na ścianie to bym pewnie pomyslał "ale narcyz..." :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Właśnie, co sądzicie o portrecie własnym (foto) na ścianie, np. własny, o dużym rozmiarze? Czy to nie jest "tandeta"?? Widzieliście u kogoś??

Może pytanie i problem z d....py, ale ważne dla mnie :D

Peace!!

Jeśli jest dobrze wykonany, to nie jest tandeta. ;] Wszystko zależy od wykonania... Mi się widzi B+W. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo tylko B&W, nawet ścianę już przygotowałem w odpowiednim kolorze i odcieniu do tego :rolleyes:

A jeśli chodzi o samo zdjęcie to to cuś takiego: ( nie jest to jakieś super piękne czy mega ekstra, ale ja i żona jesteśmy mocno poj.....bani i tak mamy i.... i nam się podoba B-) )

foto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo tylko B&W, nawet ścianę już przygotowałem w odpowiednim kolorze i odcieniu do tego :rolleyes:

A jeśli chodzi o samo zdjęcie to to cuś takiego: ( nie jest to jakieś super piękne czy mega ekstra, ale ja i żona jesteśmy mocno poj.....bani i tak mamy i.... i nam się podoba B-) )

foto

Ja bym to zrobił w jakimś studio. ;) Naprawdę koszt będzie niewielki a będzie dużo lepiej się prezentowało na ścianie. ;) Ale każdy ma inny gust... :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, to chyba chodzi o zdjęcie bw w odpowiednim rozmiarze. Swoją drogą mam coś podobnego w sypialni, bw i rozmiar 120x80. W sumie wziąłem plakat, żeby potem wrzucić w ramę, ale jakbym teraz brał to wziąłbym canvas :wink: pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo zdjęcie albo drukowane na materiale, i potem naciągane na jakąś ramę coby było jak obraz. Ktoś z audiostereo zrobił w ten sposób pochłaniacze dźwięku z wizerunkiem swojego synka. Na zewnątrz dość mocno przepuszczalne nadrukowane płótno naciągnięte na drewnianą ramę, a w środku odpowiedni dźwiękopochłaniacz. Wyszło i ładnie i pożytecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to nie jest "tandeta"?? Widzieliście u kogoś??

Pytanie dla kogo jest ten portret? Dla Ciebie czy dla Znajomych? Jak dla Ciebie to powyższe pytanie jest bez sensu. Jak dla Znajomych to ich zapytaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, po prostu myślałem, że montowanie własnej gęby na ścianie to przejaw narcyzmu, kiczu i nie wiadomo czego jeszcze. Nie jestem jakimś wybitnym fotografem, ale portret żony w pokoju wisi i jest całkiem przyjemny. A tutaj jest moja gęba i nie chciałbym by było to odbierane jak fota z naszej klasy "o jaki jestem piękny - pstryk"

Ale wszystkie wątpliwości już zniknęły, ponieważ fotka już jest o wymiarach 80x60 i jest spoko. Nie ma "efektu naszej klasy"

Jest to czego oczekiwałem - wisi w przedpokoju (dość duży) i wita gości :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj jest moja gęba i nie chciałbym by było to odbierane jak fota z naszej klasy "o jaki jestem piękny - pstryk"

No ale wlasnie o to chodzi Pigmejowi - wieszasz dla siebie, czy dla innych? Innymi slowy: czy ma on zaspokoic Twoje potrzeby estetyczne, czy byc proba "zrobienia dobrze" gosciom? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi