Bushido Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Sytuacja jest następująca: komputer nie reaguje na kabel sieciowy (nawet nie wyświetla się komunikat o jego podłączeniu - nie ważne co się robi z portem ciągle jest komunikat "Kabel sieciowy jest odłączony"). Chwilowo używam modemu f@st800 (ciach!o straszne...) ten modem jest podłączony do komputer za pośrednictwem usb, więc jako tako martwy port kabla sieciowego nie jest dla mnie ważny. W związku z tym że w najbliższym czasie zamierzam przejść na siódemkę (mój aktualny system to xp pro sp3) a "f@st" nie działa nawet na viście, dodatkowo rodzinka męczy o sieć lokalną w domu więc jak bumerang wraca sprawa kabla sieciowego... Podobno aktualizacja biosu załatwiłaby sprawę, ściągnąłem więc ze strony gigabyte bios. Rozpakowując to co ściągnąłem dostałem 3 pliki autoexec.bat (plik wsadowy ms-dos), m61pmes2.f1 i FLASH895.EXE. Uruchamiając flasha895 i włączając zakładkę file są tam 2 miejsca na ścieżki do plików (load i save). Co mam gdzie wpisać? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Sciagnij ze strony Gigabyte @Bios i wszystko zrobi za Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushido Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Google wypluło mi coś takiego http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherb...ility_List.aspx Który sterownik/bios ściągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Napisalem,ze @Bios- instalnij ten program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushido Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Ale skąd można to kurde ściągnąć? Wszędzie znajduje mi tylko biosy pod moja płytę... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 10 plik w linku, który podałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...